aleksandar k 47 Napisano Jul 7, 2018 Manatwork, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam celu zajednicu u nadi da cu ovde nesto nauciti, dobiti poneki savet ...a mozda jednog dana i ja nekom budem od pomoci:).. Ja sam od onih (kojih je vidim ovde podosta), koji su jos kao klinci nesto petljali s motorima do 50ccm..i kasnije ih zivot rasrtavio od te prve ljubavi iz ko zna kojih razloga.. Bilo je to pre 30 godine kada sam se zadnji put vozio na nekom APN4...medjutim ove godine me nesto napalo, gledam motore, uzmem po nekog i provozam (nisam zaboravio kako to ide:)..kvacilo, prva dole:). Meni je kasno za trkalice, krivene i brzine..u fazonu sam da lagano jezdim, da ga drzim u dvoristu i i gledam,provozam zenicu na neki izlet i to je to.. Eto to je ukratko, slicna prica kao i kod mnogih drugih, ekonomija, finansije ...posao tezak pa trazim neki balans da se malo opustim dok trazim rezervne delove za neki motor i vijam majstore. Dopadaju mi se stariji motori iz mog detinjstva..gledao sam neku yamahu sr 500, provozao malo,nije teska pa bi je rado i kupio na kraju.. Zavrsio sam pre ekonomije neku saobracajnu, ucio mehaniku..ali nikad nisam to radio (znam samo kako radi, klip klipnjaca,radilica,stublina glava,,:) ali nisam se tim bavio (sem menjanja karika na APN), pa bi bio zahvalan administratoru ili nekom od clanova koji imaju za preporuku nekog u BG ko se bavi ovim starijim japancima... Jos jednom pozz svima i sretna voznja ovima koji vec imaju sta da voze;) Aleksandar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar k 47 Napisano Jul 7, 2018 Manatwork, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 6/15/2018 at 10:56 AM, Taras said: I tako posle 40 godina života i 38 godina maštanja da ću voziti motor a posle nekoliko godina ubeđivanja supruge kupljena je Yamaha Virago 535. Sreći mojoj nema kraja Kažu da je osećaj slobode i vetar u kosi savršen... Ovo sa vetrom u kosi teško da ću saznati obzirom da je nemam ... Vidimo se na drumu moj slucaj:)..ubedio zenu, jos samo da kupim machinu:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...