e-mayl 1783 Napisano Avgust 14, 2018 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1282 Napisano Avgust 22, 2018 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Srđane ja ću tim putem pored Paga,srijeda je u pitanju,pa ako naletiš na crnu Hondu Cbf 1000 sa koferima,stani..,kafu da cugnemo!!poslato sa rupovke uz pomoć kurble Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1282 Napisano Avgust 22, 2018 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan A vraćam se preko Delnica,Karlovca itd... Tj. na Bihać....,eventualno preko Senja....,ili Karlobaga...poslato sa rupovke uz pomoć kurble Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 23, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Danijel, povratak preko Delnica, Duge Rese i Slunja pa dalje za Bihac samo ako nije mokro u tom djelu a u to vrjeme zna biti i onda su djelovi krpanog asfalta posebno skliski pa nema vožnje a ovo drugo i trece uvjek za. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Avgust 23, 2018 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Oko Delnica (dionica od nekih 15 km) su radovi na cesti sa dosta semafora. Poslano sa mog G3311 koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1282 Napisano Avgust 23, 2018 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda ćemo vidjeti...,Senj ili Karlobag će biti vjerovatno..,a ne prizivaj kišu Mile!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Avgust 24, 2018 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Srđane ja ću tim putem pored Paga,srijeda je u pitanju,pa ako naletiš na crnu Hondu Cbf 1000 sa koferima,stani..,kafu da cugnemo!!poslato sa rupovke uz pomoć kurbleMa naravno, javljam se ako se uklopim , ali Slovenci mi jos nisu potvrdili servis, tako da mi je jos uvjek sve otvoreno. Poruceni djelovi ali nisu jos stigli.. javljam ti se za updateSent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 24, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Plašim se da će bit kiše... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Avgust 24, 2018 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kako sada stoje stvari sa prognozom, nebi trebala padati Poslano sa mog G3311 koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1282 Napisano Avgust 24, 2018 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Padala ili ne...,ja idem!! Malo usporim i to je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mister Bob 20 Napisano Octobar 4, 2018 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neka sličica? ko je išao, kako je bilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA 035 13 Napisano Octobar 5, 2018 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Ja nazalost nisam uspeo ove godine da uklopim godisnji odmor u ovom terminu, a imao sam veliku zelju da odem na ovom skupu. Ostaje i dalje zelja, nadam se sledece godine. Ako je neko bio slobodno neka podeli utiske ovde sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1282 Napisano Octobar 7, 2018 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vec sedmi,osmi put na skupu,ne brojim vise..,sve je bilo ok. ali zbog najave kise masa ljudi se spakovala i otisla u petak..,meni bilo ok..,upoznao neke ljude..,muzika ok..,domacini ok... Ja se tamo osjecam kao domaci,rodjen sam u Puli,pa mozda i nisam objektivan...!!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...