DekiSA 110 Napisano Jul 5, 2018 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Sabac Motocikl: '19 Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem BMW K+DCAN USB interfejs za dijagnostiku i kodiranje BMW vozila. Uređaj bi trebalo da odgovara za BMW(i MINI) vozila prizvedena između 1998. i 2013. godine (do F serije). Kupljen je krajem prošle godine ali nažalost ne odgovara mom automobilu jer je izvršeno izmeštanje OBD2 priključka (redosled pinova je izmenjen) i od tada stoji. Plaćen 3500 din. Proban je par puta pri čemu sam uspeo ostvariti komunikaciju sa INPA dijagnostičkim softverom i verujem da je uređaj potpuno ispravan. Uz uređaj šaljem softver za dijagnostiku i kodiranje koji sam i ja dobio. Cena: 2500 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiSA 110 Napisano Decembar 10, 2018 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Sabac Motocikl: '19 Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno. Cena 2000 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Decembar 14, 2018 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan koji softver koristi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...