doktor 4750 Napisano April 28, 2008 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam se vratio iz pravca Usca prema Kraljevu i zatekao sam stravican udes tj. dva udesa. Na izlazu iz sela Bogutovac motorista koji je vozio CBR1000RR je u jednoj krivini imao udes i koliko sam video iz auta, poginuo je, prekriven. Momak iz iste ekipe sa R1 je imao udes 1-2km dalje od prvog udesa ali mislim da je ziv. Inace motori su BG table i u ekipi su jos bili Fazer 600, Tundercat 600 i mislim GSXR1000. Da li neko zna ko su ovi ljudi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano April 28, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jebote,jos nije poceo ni maj,a ovakav krvav pocetak Daj ljudi,nebitno sta vozite,pratite neki kodeks LIVE TO RIDE RIDE TO LIVE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 28, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko poznavao momka ? Nek mu je laka zemlja... ZEM-KRALJEVO-NESRECHA Poginuo motociklista na Ibarskoj magistrali kod Kraljeva KRALJEVO, 28. aprila 2008. (Beta) - Kraljevaccka policija saopsstila je danas da je Sassa Dulovich (28) iz Beograda poginuo u vozznji motociklom na Ibarskoj magistrali u Bogutovcu. U saopsstenju se navodi da je Dulovich iz joss neutvrdjenih razloga izgubio kontrolu nad motorciklom marke "honda" i udario u metalnu zasstitnu ogradu. Dulovich, koji se kretao iz pravca Rasske prema Kraljevu, od siline udara preminuo je na licu mesta. (Kraj) prm/mln/dar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 28, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Sa 1000RR je nas drugar Sale Tengai, kum clana sink3 ( Sinisa sajla). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano April 28, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Katastrofa!!! Laka mu zemlja. :'( Inace vrlo opasna deonica, jako gust saobracaj, a put dobar... Ne volim taj deo Ibarske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 28, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Strasno......Jel ima vesti o ovom drugom udesu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 28, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Strasno......Jel ima vesti o ovom drugom udesu ? Za sada ne znam nista, prosetacu se veceras do A, bre-a, pa cu javiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano April 28, 2008 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Video sam se posle podne na gradskoj terasi sa drugom dvojicom. Jedan je iz Mladenovca, Zare cini mi se sto vozi Tundercat, a drugi iz Bg-a sa GSXR 1000. Momak koji je pao sa R1 je dobro i prijatelj je dosao po njega kojima. Motor mu je prebacen u Cacak, valjda kod Marinkovica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 28, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, nas Sale iz Zeleznika? Ne mogu da verujem, evo ni Mira ne moze da se sabere....Urose, jel' to sigurno da je on? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 28, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan uhhhhh ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTO_PLUS 0 Napisano April 29, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, nas Sale iz Zeleznika? Ne mogu da verujem, evo ni Mira ne moze da se sabere....Urose, jel' to sigurno da je on? Jeste , na zalost , taj Sale ! Neka mu je laka crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano April 29, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće porodici.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 29, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Uhh....strashno! :-[ Jel ima neko neki detalj ? Da li su ishli brzo? Oprema? I da li neko ima sliku tog Saleta ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano April 29, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Nemam reci....strasno....pazite se , ne jurcajte..asfalt je jos hladan....oprema obavezno...Neka mu je laka zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 29, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Uhh....strashno! :-[ Jel ima neko neki detalj ? Da li su ishli brzo? Oprema? Razlog pada je prevelika brzina, motor mu je iskliznuo na kocenju i ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 29, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uhh....strashno! :-[ Jel ima neko neki detalj ? Da li su ishli brzo? Oprema? Razlog pada je prevelika brzina, motor mu je iskliznuo na kocenju i ... Uzas......u sta je udario? Auto, drvo, zid.....? Znas jos nesto? Tuga.... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 29, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Uhh....strashno! :-[ Jel ima neko neki detalj ? Da li su ishli brzo? Oprema? Razlog pada je prevelika brzina, motor mu je iskliznuo na kocenju i ... Uzas......u sta je udario? Auto, drvo, zid.....? Znas jos nesto? Tuga.... :'( Sale je preminuo na licu mesta od posledica udarca u bankinu, a motor je preleteo preko nje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano April 29, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Sale neka ti je laka crna zemlja i široki putevi nebeski . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 29, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, tuga jedna.....i dalje je tesko za poverovati. Sahrana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTO_PLUS 0 Napisano April 29, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, tuga jedna.....i dalje je tesko za poverovati. Sahrana? Sahrana je sutra 30 04 , u 14.00 groblje u Kumodrazhu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano April 29, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan tuga... laka mu zemlja... jednom sam išao tuda i Ibarska me više u životu neće videti... Ono su sve samoubice i ubice u vozilima. Kao da smo u Pakistanu a ne u civilizaciji! Juče je bila dilema: Kuda je brže sa Kopaonika? Ma nek je i tri puta brže, idem autoputem, sigurnije je. Mi smo bezbedno stigli... žao mi momka... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano April 29, 2008 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dokle, brze od zivota ? U tri p.m. Dodje mi da prodam motor i da nikad vise ne sednem na bilo koji, jer mi je muka od svega i zao coveka. Al, definitivno najveci procenat poginulih bajkera je vozilo R-ove ! Nek mu je laka crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6012 Napisano April 29, 2008 Drug član, 3008 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Gde je to groblje na Kumodrazu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano April 29, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Uzas, neka mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markec 0 Napisano April 29, 2008 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To je ista ekipa koja se takoreci stalno vozi ,nesa sto je vozio R1 je iz rakovice ,vracali su se iz raske ka beogradu sale i zare su bili u zaostatku nekih 2km ,nazalost ali ispada da su nesa i pokojni sale u isto vreme pali ,uzrok saletovog pada se jos uvek nezna ,da li mu je proklizao motor ili je imao vrtoglavicu posto je imao problema sa vrtoglavicom , Sutra je okupljanje svih motorista koji zele da idu na sahranu kod mene u zelezniku u periodu od 12h pa do 12.30. Zelja porodice tj supruge i cerke je da dodju motoristi u sto vecem broju . Za one koji neznaju gde zivim u zelezniku ,malo objasnjenje,kad udejte u zeleznik na semaforu idete ka sremcici pre pruge sa leve strane videcete veliko stovariste (imaju jarboli i zastave ispred) evo i broj telefona 064 111 20 32 Daniel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...