Lord90 0 Napisano Jul 4, 2018 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Posjedujem Vstroma 650 iz 2004 godine koji je uvežen iz Švicarske. Motor ima restrikciju snage elektronski i mehanički na 22kW snage. U servisu mi je rečeno da je skidanje blokade košta 1800e što je po meni prevelika cifra. Da li postoji neki način da se ovo riješi po prihvatljivijoj cijeni? Da li postoje neke "uradi sam" metode. U principu svaka informacija na ovu temu bi dobro došla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 4, 2018 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Prosto ne mogu da poverujem da skidanje restrikcije može toliko da košta.... Mehanička restrikcija može da bude u vidu ograničenja otvaranja gasa, a elektronska u vidu nekog limitatora broja obrtaja... Sve što po meni mož biti od posla je skidanje oplata i plastika itd itd....kao najveća muka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lord90 0 Napisano Jul 4, 2018 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru. Kako se priča odvijala utvrđeno je da je ograničenje preko ECU jedinice što bih mogao da riješim polovnim ECU modulom od 100e. Sada me više brine mehanička restrikcija na kojoj je naznačeno da je odrađena preko bregaste osovine...i ovo bi moglo masno da košta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 4, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Lord90 je napisao: Pozdrav svima, Posjedujem Vstroma 650 iz 2004 godine koji je uvežen iz Švicarske. Motor ima restrikciju snage elektronski i mehanički na 22kW snage. U servisu mi je rečeno da je skidanje blokade košta 1800e što je po meni prevelika cifra. Da li postoji neki način da se ovo riješi po prihvatljivijoj cijeni? Da li postoje neke "uradi sam" metode. U principu svaka informacija na ovu temu bi dobro došla. Kontaktiraj @bokilic-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jul 4, 2018 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja skoro skidao blokade na mom Stromu, ne znam dali je isti princip kod velikog i malog stroma al ako jeste onda je ta cifra debelooooo naduvana, derestriktor 3,4 crvene i 20 evra kod drugara mehanicara za mehanicku blokadu. I prezadovoljan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lord90 0 Napisano Jul 5, 2018 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li si imao elektronksu blokadu preko ECU? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 104 Napisano Jul 5, 2018 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan @Lord90Skidanje ogranicenja se resava tako sto kupis drugi ECU koji nije ogranicen (moras da izgooglas koji brojevi ECU-a su ograniceni, a koji nisu), skines stari, bocnes novi i to je to. Kako ti se inace manifestuje ogranicenje? Motor hoce da ide do odredjenog broja obrtaja ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lord90 0 Napisano Jul 5, 2018 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jasno mi je da treba kupiti novi ECU međutim novi me košta 450e a polovni je gotovo nemoguće naći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 104 Napisano Jul 5, 2018 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Imas po ebay.de za oko 100e (gore dole desetak e) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Jul 5, 2018 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan I mislim da nisu isti do 2007 i posle 2007. Znači traži za modele do 2007. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...