Danilo13 3 Napisano Jul 3, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 125 4t Prijavi odgovor kao problematičan Poz drugari,hteo sam samo da pitam posto prodajem moju r125-icu i ocu da kupim neki r6 do 2006 , nemam iskustva mnogo sa polovnjacima uglavnom sam imao nove motore,pa jel se to kvari sta je mana tu na sta bi trebao paznju da obratim,neka bude da je presao oko 30 000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Jul 3, 2018 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Danilo13 said: Poz drugari,hteo sam samo da pitam posto prodajem moju r125-icu i ocu da kupim neki r6 do 2006 , nemam iskustva mnogo sa polovnjacima uglavnom sam imao nove motore,pa jel se to kvari sta je mana tu na sta bi trebao paznju da obratim,neka bude da je presao oko 30 000 km Kaži koliki ti je budžet pa da potražimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14416 Napisano Jul 3, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Danilo13 je napisao: ,neka bude da je presao oko 30 000 km U Srpskim oglasima i ne postoji motor sa vise km,narocito R. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Jul 3, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Poz drugari,hteo sam samo da pitam posto prodajem moju r125-icu i ocu da kupim neki r6 do 2006 , nemam iskustva mnogo sa polovnjacima uglavnom sam imao nove motore,pa jel se to kvari sta je mana tu na sta bi trebao paznju da obratim,neka bude da je presao oko 30 000 kmR6 11 je interesantan motor. Voli da se uvija kad ga poteras.Sent from my SM-A530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danilo13 3 Napisano Jul 3, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 125 4t Prijavi odgovor kao problematičan 4000 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...