Laki TC 14 Napisano Maj 5, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan poèeo je da mi se èuje lanac kada je hladan motor, sipao sam mineralno ulje 20w50 u njega, i dok baš dobro ne digne temperaturu lanac unutra klepeæe ko krunjaè a kad se zagreje radi normalno, a onda kad ga ugasim i ponovo upalim tako vruæeg èuje se prvih 30 sekundi i onda se opet smiri. kažu da može to biti do ulja zato što u njega originalno ide 10w40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 5, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Sipao Motul i culo mi se malo grublje na sauhu...prosuo i sipao Castrol RS i sve Super. Probaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 5, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo moguce da treba da zategnes lanac bregaste ako imas mogucnost a mozda ti je otisao spaner. Na 900rr takva popravka kosta oko 120e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Maj 5, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovaj motor ima uljni ili ti hidro španer tako da mu ulje tu igra ulogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Maj 5, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan taj castrol rs jel to 10w60, koliko je litra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera 4 Napisano Maj 5, 2006 U prolazu, 17 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bi da je 5-50 i mislim da je od 10-15 eur litra u zavisnosto gde ga kupujes ali pazi to ulje se najvise falsifikuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 5, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan taj castrol rs jel to 10w60' date=' koliko je litra?[/quote']Ne znam gustinu a ja sam placao kod majstora 13 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 6, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Castrol R4 je 10w/50, i oko 12-13E kosta isto kao i RS4T, a onaj RS(10w/60) za automobile nemoj da sipas, ima nebulozan broj falsifikata... Poslusaj Yomana, u pravu je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Maj 6, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A sto nisi lepo odmah sipao 10W40 kao sto treba? Ako ti je motor radio lepo pre nego sto si promenio ulje onda znas sta te muci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 6, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je motor radio lepo pre nego sto si promenio ulje onda znas sta te muci Nista lakse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 7, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam slican sa problem sa gotovo istim simptomoma na dominatoru, ali izgleda da nije ni lanac ni ventil, vec mehanizam dekompresora unutar agregata, a svakako redje ulje je protocnije i bolje podmazuje gornje sklopove u motoru... ...proveri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 7, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan a redje ulje je jako diskutabilan pojam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 7, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne konzumirate lepo Motul, i da vas glava ne boli. Pesma i za motor i za lamele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 7, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ako se cuje lanac, onda se problem nece resiti ni sa jednim uljem. Moze se utisati, ali ne i resiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Maj 8, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan a ako mu recimo sada promenim ulje da li je ok da ga vozim tako sezonu pa onda da menjam lanac ili je to jako hitno pošto veæ sam rekao kada se lepo ugreje motor ne èuje se ništa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 9, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan a ako mu recimo sada promenim ulje da li je ok da ga vozim tako sezonu pa onda da menjam lanac ili je to jako hitno pošto veæ sam rekao kada se lepo ugreje motor ne èuje se ništa Pa ako ti je sezona 15-20 000km, mnogo je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Maj 9, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije sezona mi je kontam 10000 km i to maksimum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...