shonzie 4 Napisano Jun 30, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki EN450 LTD Prijavi odgovor kao problematičan Ispod prozora mi se pre jedno godinu dana pojavio motor, sto naravno nije nista cudno, da se isti nije pomerio, niti sam ikada ikoga video u njegovoj blizini u poslednjih godinu dana. Zbog svega ovoga sam poceo da sumnjam da je mozda ukraden i da se gospodin koji ga je "pozajmio", izvozao dok nije ispraznio rezervoar, i ostavio ga ovde. Motor je marke Keeway, a rekao bih da je model Speed 125, ukoliko neko prepoznaje motor, neka obavesti vlasnika. Naravno, mozda sam potpuno pogresio, i vlasnik ga samo drzi tu i ne zeli da ga registruje od pretprosle godine, mozda je prosto takva situacija... Evo par slika: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Jun 30, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Dok dodje neko po njega, pojesce ga korozija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shonzie 4 Napisano Jun 30, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki EN450 LTD Prijavi odgovor kao problematičan Da, vec je krenula... JbgSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Jul 1, 2018 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio i prodao isti jos 2012.. isto bez rukohvata za suvozaca, mozda je to taj, moj je imao honda nalepnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shonzie 4 Napisano Jul 1, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki EN450 LTD Prijavi odgovor kao problematičan Nisam video nikakve nalepnice na njemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoom-bull 23 Napisano Jul 6, 2018 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd - Dusanovac Motocikl: XTZ660, X-max 125 i Sprint (not)Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi ti bilo mrsko da pogledas da li su zadnja 4 broja sasije 9516, meni su ukrali crni speed, pre 4-5 godina, pa postoji sansa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shonzie 4 Napisano Jul 6, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki EN450 LTD Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije mi mrsko, pod prozorom mi je! Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jul 6, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Bokte, daleko taj prozor ako za sat vremena nisi stigao do motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shonzie 4 Napisano Jul 6, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki EN450 LTD Prijavi odgovor kao problematičan E jebiga, nisam kuci gledao fudbal... Nije da motrim na motor 24/7! Ali sad cu da prosetam dzukca i bacim pogled...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoom-bull 23 Napisano Jul 6, 2018 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd - Dusanovac Motocikl: XTZ660, X-max 125 i Sprint (not)Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Ja reko` , ne bih da te pozurujem... a i bilo bi lepo da se opet nadjem sa tim motorom, sit sam se navozao i nigde me nije ostavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shonzie 4 Napisano Jul 6, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki EN450 LTD Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga broj, nije taj nazalost...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoom-bull 23 Napisano Jul 6, 2018 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd - Dusanovac Motocikl: XTZ660, X-max 125 i Sprint (not)Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na trudu, mozda ga i nadjem jednog dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shonzie 4 Napisano Jul 6, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki EN450 LTD Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu, bas mi je zao, nadam se da ces naci ljubimca jednog dana! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shonzie 4 Napisano Jul 8, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki EN450 LTD Prijavi odgovor kao problematičan Na ramu od registracije stoji moto klub “Usce”. Mozda neko iz tog kluba zna vlasnika ili je servisirao motor.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 8, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Bas ste smijesni sa tom igrom Serloka Holmsa! Jednostavno se nazove stanica policije ili komunalna policija i prijavi motocikl koji stoji godinu dana ispred zgrade. Po registarskom broju ce naci vlasnika i saznati sta je sa motociklom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shonzie 4 Napisano Jul 8, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki EN450 LTD Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, vi mora da zivite u nekoj normalnoj zemlji gde je to moguce. Ali da, to mi je poslednja opcija koju cu ako se niko ne javi uraditi. Pa ce motor zavrsiti u vlasnistvu nekog cika policajca verovatno. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 8, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma nece policija da izadje na teren. Licno se uverio. Nije to njihov posao. Ne,cekaj..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 8, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima nekog ko radi u osiguranju, može se doći do vlasnika preko njihove baze podataka . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14408 Napisano Jul 8, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Probacu ja sutra u bazi podataka DDOR 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 8, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I nadjes vlasnika a on ga prodao još pre 3 godine nekom iz Donjeg Brijanja. A taj iz Brijanja ga poklonio nekom za delove. A opet taj sklopio od 3 jednog i prodao ga Miši iz Čadjavice a on se navozao sa njim i izgubio ga jedne noći na kocki..Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14408 Napisano Jul 8, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Znaci niko nece plakati za njim,vlasnik iz saob. ce ga dobiti nazad bez bojazni da neko prodje kroz crveno i stigne mu "cestitka" na adresu,svi zadovoljni i Misa kockar i ostala ekipa. Krug zatvoren pa moze ispocetka. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14408 Napisano Jul 9, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, bdada je napisao: Probacu ja sutra u bazi podataka DDOR Nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shonzie 4 Napisano Jul 9, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki EN450 LTD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pokusaju u svakom slucaju, mislim da je na kraju jedina opcija da pokusamo da policijom.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14408 Napisano Jul 9, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da neko iz drugog osiguranja pokusa,ddor je slabo zastupljen u Bg da ne kazem autonomasi. Salim se malo ali obzirom na njihovu nezainteresovanost vredi prvo ovako preko osiguranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...