to crank 5322 Napisano Jul 7, 2018 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, Fredi said: Ajd citiraj nesto sto je ta masa pisala 2006, nema puno strana-dve po trci, sad sam iscitao sve i sem tri cetiri posta gde se potcenjivacki pise o Nikiju ne nadjoh nista drugo. Mozda je 2007, pogledaću kad dođem do kompjutera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4347 Napisano Jul 7, 2018 Svrati cesto, 3514 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan E, ko da cita sad i 2007 puno je obimnija a i Rosi se tad trkao sa Stonerom a ne sa Nikijem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Jul 7, 2018 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, štampar said: али немој,некако форум без тебе не би био исти Ne pada mi na pamet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Jul 7, 2018 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Fredi said: E, ko da cita sad i 2007 puno je obimnija a i Rosi se tad trkao sa Stonerom a ne sa Nikijem. A Nikiju baš nije išlo pa su se kompleksaši ostrvili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Honda 954 173 Napisano Jul 8, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan On 6.7.2018. at 22:02, Boban EN je napisao: Jebo mamu na ovom forumu sam svega pročitao, svakakvih navijačkih priča i kojekakvih gluposti. I sam sebi hiljadu puta rekao da neću da čitam ovaj deo foruma. Ali posle ovako dobre trke reko pa ajde ljudi će sad stvarno da napišu nešto ok. Svaka čast ljudima koji stvarno vole ovaj sport i lepo napišu i obrazlože sve što su napisali i samim tim te uvedu u neke sitnice koje možda nismo primetili, ali tako nebuloznih stvari nemožeš nigde drugo pročitati i toliko skokova u oči na svaki komentar. Dečko nemoguć si ali stvarno Dobro nisi otisao na pijacu da te uvedu u neke sitnice koje mozda nisi primetio na trci koji si gledao. Ajde idi kupi Rosi papuce... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jul 15, 2018 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko torent za ovu trku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...