nenadlaza 6 Napisano Jun 22, 2018 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.srbijadanas.com/vesti/hronika/poginuo-krajiski-spajdermen-banat-place-za-nikolom-26-mestani-u-soku-od-tragedije-2018-06-22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6041 Napisano Jun 22, 2018 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam video vest, ispostavilo se da ga je moj drugar iz detinjstva jako dobro poznavao. U cini mi ALO novinama postoji isto vest, napisali su da je bio neiskusan na motoru, a nezvanicno i da je konzumirao alkohol pre nego sto je seo na motor, ali ove tabloide uzimam sa ogromnom rezervom sto se tacnosti informacija tice. Tragedija, mlad momak, onakav atleta i sportista. Neka pociva u miru. Ovi mladici na forumu koji zele da sedaju odmah na velike motore sa malo iskustva (iako to ovde mozda nije slucaj) treba da prelistaju ovaj podforum pre konacne odluke o vrsti i tipu motocikla sa kojima zapocinju karijeru na 2 tocka u nadi da ce shvatiti da se zivot na motociklu cesto izgubi zbog gresaka koje su danak neiskustvu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...