grof 614 Napisano Jun 17, 2018 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan U fazi sam kupovine Suzukija GSXR1000 K7/8 ako znate nekog ko prodaje ili bi se rastao od svog primerka javite. Ne interesuju me lomljeni i krpljeni, "farbani iz estetskih razloga", sklapani iz dva komada, "kum i ja štelovali ventile pa nešto puklo" , "nikada mu ove lampice nisu sijale, nikada se ovo nije čulo, nikada nije ovako dimio ne znam šta mu je baš danas" motori. Jasno je da motor nije nov i mora imati neke tragove korišćenja, čak mi stanje potrošnih materijala (lanac, pločice, gume) nije bitno kao ni da li je registrovan, samo da su papiri čisti i da se može bez problema prevesti i sa njim preći granica - znači da ima Roming takođe ne mora da ima Powercommander, kvikšifter neću vijati vremena na stazi. Ovo su recimo meni zanimljivi motori:https://www.polovniautomobili.com/motori/12556949/suzuki-gsxr-1000https://www.polovniautomobili.com/motori/12425992/suzuki-gsxr-1000https://www.polovniautomobili.com/motori/12174683/suzuki-gsxr-k8-reg-god-danahttps://www.polovniautomobili.com/motori/12552216/suzuki-gsxr-1000 Ako znate nešto o njima ili nekom koji je na prodaju a ja ga nisam naveo pišite ili javljate Grof 069650060 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13833 Napisano Jun 17, 2018 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti neko ponudi neki za devojcice od 600-750 ccm javi ja sam devojcica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Jun 17, 2018 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ima Saša Novčić 2010 GSXR 750 lep ali po onom što smo pričali skuplji od para koje si predvideo.... oko 6700... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 17, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Šta ti je? Jesi smršo 35kg? Ili si samo odlepio... nako... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Jun 20, 2018 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam prešao 400km u potrazi za motorom, prvi iz oglasa onaj za 5500 je po rečima vlasnika imao pad na stranu ali je ceo krpljen, nova guma znači rezani slik itd..... nula bodova Popizdim i kažem kada je bal neka je vatrogasni cimnem čoveka iz Subotice , kakav je motor? ...kao iz fabrike ok krećemo ... došli tamo, motor ko lutka. Pogledaj detaljno, upali ugasi, pare na sto hajde da probamo... zvizdi u prvoj ko popizdeo https://www.polovniautomobili.com/motori/12589013/suzuki-gsxr-1000 Duplo golo... hajde ti zemljače kući ... izgleda da nije dan da se kupuje motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13833 Napisano Jun 21, 2018 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa kao da ces ga voziti u prvoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Jun 21, 2018 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, dvlns said: Pa kao da ces ga voziti u prvoj JBG za 6500 ne želim da kupim neispravan motor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13833 Napisano Jun 21, 2018 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lazo zezam se brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Jun 21, 2018 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Nije ležaj, verovatno je neko probao da radi nešto na menjaču (menja neki od zupčanika) ali ih nije promenio par već samo jedan zupčanik i etooo sada u prvoj zvizdi motor kao da mlaznjak poleće..... ubaciš u drugu i sve je normalno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Jun 21, 2018 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, dvlns said: Lazo zezam se brate Ma znam Ali sam se smorio ko Saša Matić na nemom filmu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jun 21, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti lepo kazem da batalis ti to i ostavis tog Fazera sebi. Ili ces ga proslediti meni a ti sebi istog takvog nadji :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Jun 21, 2018 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ne odgovara mi Fazer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Jun 21, 2018 Drug član, 1118 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Tesko je naxi dobar polovan motor. Ovaj motor je za svaku preporuku to je od drugara vozimo se zajedno,sve je kao sto je u oglasu. http://www.polovniautomobili.com/motori/9552159/kawasaki-zx10r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...