Dexterr 1969 Napisano Jun 15, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, na prodaju Tzatziki GSX-R 1000 K2 sa pređenih 55.700km Poslednji servis je urađen pre 250km i to redom: - filteri i ulje 10w/40 IPONE RS - lanac i lančanici NOVI - obe gume NOVE - zamenjena creva za gorivo - termodavač - Bi-Xenon 063/8710700 može SMS može Viber može ćevapi može i pivo 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Jun 15, 2018 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Debeli slikaj to malo bolje. Ovo kao da si slikao tosterom 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 15, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno ispravna i vozna Suzana, signalizacija ispravna, pali, radi, ide k'o metak, farban komplet u crno, nedostaju nalepnice. Nema nikakvih ''zvukova'' iz agregata, polu-glasan Micron izduv, Xenoni. _Registrovan do kraja Avgusta. Cijena prava sitnica, potpuno fixnih 1.999e za keš. Zamena, uz vašu doplatu, je moguća za ispravan i registrovan: scooter preko 200ccm, ili stariji dosta jeftiniji glomaznocikl preko 500ccm. Izvinjavam se za slike, ovo je slikano fixnim, te je i kvalitet odgovarajući. Dok ne nahvatam moje sajber drugare sa sajber opremom, ostaje nam samo da se molimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 576 Napisano Jun 15, 2018 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Кад се монтирају те нове гуме? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 15, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pre 250km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 17, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 17, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Slike, refresh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano Jun 17, 2018 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMXBandit 28 Napisano Jul 2, 2018 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: BG Motocikl: YBR 250 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se što komentarišem, pošto nisam kupac, ali sam radoznao da li sam u pravu pošto se slabo razumem, da li je motor slikan sa novim lancem i lančanicima, pošto je mehanizam za podešavanje zategnutosti lanca skoro u krajnjem položaju kao da je lanac skroz istegnut tj. zadnji točak skoro maksimalno pomeren unazad? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 2, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Nisam toliko detaljno obratio pažnju, a sad sa Malte jako teško mogu da vidim motor u BGD-u. Da, motocikl je slikan onako kako piše u oglasu i lanac je odgovarajuće zategnutosti za nas dvoje, gde ja sam imam 130kg. Hvala što se interesuješ (iako nisi kupac) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 23, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Prodat Tzatziki 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...