brkicNS 139 Napisano Jun 14, 2018 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li neko zna kod koga bih mogao da sredim (zavarim, zasrafim, sta god da je resenje) nosac bisaga u Novom Sadu ili okolini? Nisam siguran gde je tacno puklo jer nije baš najpristupačnije, ne oseti se i ne cuje u voznji ali bi hteo da to saniram. Može možda i neki auto limar to da mi sredi...? Ps. ukoliko sam promašio mesto za temu molio bih moderatore da je prebace gde joj je i mesto, ovde mi je bilo dovoljno logično... Unapred hvala, Marko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Jun 14, 2018 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koji materijal? Kako ?Šta?bar slika da bude jasnije. Ako je da se zašrafi skine pa odnese na varenje može kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 14, 2018 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Uf nisam siguran za materijal, ne bih da slazem... Nemam bolju fotku kod sebe, nadam se da sam koliko je moguce dobro obelezio (zuta tacka). Ako se bisage srafe na 4 srafa, to je tamo negde pri samom srafu ako sam dobro shvatio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...