Pizzaiolo 0 Napisano Jun 13, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Milos,iz Beograda sam. Pratim BJB forum duze vreme,ali sam sada resio da postanem regularan clan. Vozim motore dosta dugo,da ne kazem ceo zivot (trenutno ne posedujem ni jedan),ali sam resio u zadnje vreme da uzmem neki maxi skuter,a sa skuterima nemam ni malo iskustva,pa se nadam da ce se naci neko ko se razume i ko ce imati malo zivaca i vremena za mene da me posavetuje. Veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16371 Napisano Jun 13, 2018 Integrisan, 9410 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Milose i dobrodosao. Prelistaj temu, koliko znam, ima nekoliko 500-ki na prodaju (AA, X9, X10, Nexus) pa vidi sta ti se svidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pizzaiolo 0 Napisano Jun 13, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na dobrodoslici. Pravo da ti kazem jos ne znam ni sta da gledam (ni kubikazu ni model),tek treba malo da iscitam iskustva i da pokupim neki savet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16371 Napisano Jun 13, 2018 Integrisan, 9410 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako, sve imas u temi " Dilema pri kupovini" napisano.....prelistaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pizzaiolo 0 Napisano Jun 14, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na uputu. Koliko sam uspeo da ukačim iz foruma ti si (Satelis) i majstor za motore /skutere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Jun 14, 2018 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao, na pravom si putu! Što se Dareta tiče, on je bio majstor u prošlom životu, sad je već doktor! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8667 Napisano Jun 14, 2018 Drug član, 388 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Bog ti dobro dao, dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pizzaiolo 0 Napisano Jun 14, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodošlici Dexterr, Shlem. Uu odlično, znači od njega mogu (ako je raspoložen) da pokupim najviše saveta, i da održavam budući skuter ako je iz Bg-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...