demro.st 435 Napisano Jun 13, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima ponovo proradile neke bubašvabe u meni kupujem ..al polako...hondu vtx 1300 ponude na pp pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 13, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan A i red je bio da se ponoviš Još kad bi i Boris konačno odlučio da kupi nešto... Vas dvojica ste legende. Srećna kupovina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15228 Napisano Jun 13, 2018 moto merkat °°, 4953 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Da su bubasvabe trazio bi bmw. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jun 14, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, bdada je napisao: Da su bubasvabe trazio bi bmw. ovo su japanske bube koje me vecno spopadaju virago mi je ok al ,,,hocu jače... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jun 14, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Šumadinac je napisao: A i red je bio da se ponoviš Još kad bi i Boris konačno odlučio da kupi nešto... Vas dvojica ste legende. Srećna kupovina! pozdrav koliko mi se čini boris naso tdm ,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 14, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, demro.st je napisao: pozdrav koliko mi se čini boris naso tdm ,,, Ih Janko, kad je to bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 15, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, demro.st je napisao: pozdrav koliko mi se čini boris naso tdm ,,, Dobro ti se čini, Janko... Dokopao sam se 4tx-a i za mene je to-to... Srećna potraga za Hondom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...