zajec 248 Napisano Jun 13, 2018 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Novi sam vlasnik ovog skutera koji je vec bio ovde oglasen, registrovan pre neki dan i prebacen na moje ime. Sve imate tu... Stavio sam novi aku 2god garancije, komplet uradjen servis i registrovan do sledece godine. Ulozeno oko 300e Link ka oglasu: https://www.polovniautomobili.com/motori/12279154/piaggio-x9-500ie Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 248 Napisano Jun 29, 2018 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan U medjuvremenu odradjeno i kvacilo. zam oprugice kvacila, stavljene Malossi zute x3kom. - zam centralna opruga kvačila - sredjen komplet ceo CVT Moze za 1000e, fiksno, nasao sam drugi motorin... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 248 Napisano Jul 11, 2018 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...