Jump to content

Moto Zajednica

BMW R 1100 RT

Recommended Posts

• Doživotno lud i zbunjen !, 245 postova
  • Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!!

Odmah da najavim razlog prodaje - prvi,jedini i poslednji :

Elem Prodajem ga isključivo zato što hoću da predjem na model Bmw GS i to isključivo ciljam na JEDNOG odavde GSa 

Prvi sam vlasnik od uvoza 2013 CH i jedini ovde(posedujem svu dokumentaciju o uvozu)
Motor je registrovan do 30.X 2018 i vodi se na mene
Evo šta sam sve uradio da on bude ovakav:
Motor ima sledeću dodatnu opremu:
01. Pancir creva poznate Italijanske firme Fren Tubo,rade za Poršea kočiona creva (komplet prednja/zadnja)
02. Komplet led svetla i napred 4 + 1 i nazad na koferu(stop/pozicija/žmigavci)
03. Dodatna dva svetla (na rol barovima)sa 3 režima rada(slabije,jače,blicer)
04. Ksenoni za dugo i oboreno svetlo
05. Povišeni oba hebla sa orginal + mala privreda distancerima(u visinu 6cm i ka vozaču 3cm)06.
06. Dodatne zaštite za noge od vetara i vode/kiše
07. Rol barovi (Seba servis)
08. Gel anatomska sedišta Boban Zemun
09. Alarm sa blokadom motora Arakis BJB
10. Tank torbu GIVI (tank lock system)
11. 2 priključka za punjače(vozač-suvozač)
12. Gel akumulator (još pod garancijom)
13. Auspuhe (dva)jedan tihi za duži put drugi protočni za pogradu sa DB kilerom(oba se isto kače,zamena 10tak min.)
14. Fabrički alat
15. Bočne kofere u boji motora
16. Top case GIVI 52L
17. Dodatni roštilj na GIVI Top case + naslon GIVI za suvozača
18. STREAM orginal veliki vizir (koji može da se šteluje motorom po visini)
19. Blicer STOP svetla i dugog/sirena(kad radi sirena u isto vreme blica i dugo svetlo)

Na motoru su MICHELIN Pilot Road 3 (DOT 3114) stavljene prošle g, pred polazak na more(prešle oko 2500km)
Promenjen je zadnji kočioni disk stavljen novi(Brembo)i stavljene nove pločice Sinter...prednje još dobre ali imam ih i čekaju svoj red
Na 99.000 promenjeno ulje u motoru, Fuchs Silkolene V-Tvin mineral 20-50 ,menjaču i kardanu Fuchs 75-140 ,promenjena i kočiona tečnost
a uradjen je i komplet servis motora kad je bilo vreme za to(ima još da se vozi do sledećeg bar 10k) kod poznatog vrhunskog Beogradskog servisera BMW boxer motora
Na motoru su NGK Iridium orginal pripadajuće svećice
ABS na oba točka radi apsolutno kako treba naravno kao i sve ostalo
PAŽNJA:Ako neko ima možda nedoumicu zbog par fleka koje se vide ispod motora samo da napomenem da to nije iz MOJE mašine,tj.
iz mog motora NIŠTA ne curi,motor je potpuno suv ,ovo su fleke od ranije iz nekih vozila koja se tu isto parkiraju
Pogledajte na prve tri slike koje su snimljene prošle g.na neutralnom terenu da li ima neka fleka....ne bih više o tome
Motor se vozi skoro svakodnevno. 
Tu sam za sva pitanja i transparentan sam za svaki korektan dogovor oko kupoprodaje a za članove zajednice sledi poseban dogovor oko svega

Oglas je aktivan dokle god bude aktuelan i oglas od GSa na koga ciljam
MOLIM da me kontaktirate... ISKLJUČIVO... od 12h - 22h. na  061/11-46-909 ili ovde preko PP

Da ne bih kačio sve slike evo oglasa sa svim slikama na jednim oglasima a evo ih par ovde: 

https://www.polovniautomobili.com/motori/12488765/bmw-r-1100-rt

20170813_132229.jpg

20180407_161046.jpg

20180407_161057.jpg

20180407_161109.jpg

20180407_161132.jpg

20170813_132246_HDR.jpg

20170813_132253.jpg

20151029_163134.jpg

20160708_091225.jpg

• Sviđa mi se 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6696 postova
  • Motocikl: đački pešački

Preko ovog BMW-a smo se upoznali pre više godina i postali dobri prijatelji, šta god bi kazao bi bilo neprimereno i u sukobu interesa, principijelno se držim van bilo kakve kupoprodaje tako da ću se suzdržati od komentara osim nužnih. Jeste motor tekuće održavan kod mene, al recimo poslednju zamenu ulja je sam Kowalski uradio po mojim instrukcijama. Agregat radi izuzetno uglađeno, mada RT-ovi svi rade lepše od GS-ova, ima naj nižu potrošnju, što je prevsahodno zahvaljujući njegovom stilu voženja. Motor viđam barem jednom nedeljno al ga nisam zajahao sigurno godinu, možda i više. Zbog godina, delimično zdravstvenih tegoba i česte gradske upotrebe, pogoduje mu lakši motorcikl a GS je prilično manje težine, pa uprkos svoj visini, to je primaran razlog zamene BMW-a.  

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja