jowica 97 Napisano Jun 3, 2018 U prolazu, 43 postova Lokacija: Mol Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa, potrebna mi je pomoć gde najbliže od igala mogu pronaći lanac za yamahu thundercat. Nije baš bio u sjajnom stanju kada sam krenuo na put, a sada je već jako istegljen i mislim da neće izdržati do kuće. Ako neko zna bio bih mu jako zahvalan, izvinjavam se administraciji ali nisam mogao da pokrenem temu na drugom podforumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jun 5, 2018 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa, potrebna mi je pomoć gde najbliže od igala mogu pronaći lanac za yamahu thundercat. Nije baš bio u sjajnom stanju kada sam krenuo na put, a sada je već jako istegljen i mislim da neće izdržati do kuće. Ako neko zna bio bih mu jako zahvalan, izvinjavam se administraciji ali nisam mogao da pokrenem temu na drugom podforumuJavljam ti danas kome možeš da se javiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jun 5, 2018 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Javi se Vladanu u Magnus Moto iz Podgorice +38267494142 pa vidi da li ima na stanju lanac i kako da ti se dostavi.Pozovi se na Ratka Mitrovića iz Renta A Moto +38267645989Obojcu možeš na ViberAko ovi ne mogu da ti dostave javi se Ratku da se nešto organizuje.I pozdravi ga u moje ime 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Jun 5, 2018 Drug član, 1126 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Urban Cruiser,svaka cast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jun 6, 2018 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadjes nista moze neko da ti posalje i beograda preko lastinih vozaca. Sve ti je to od uvece za ujutru JEdna od varijanti.... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Jun 9, 2018 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozes slobodno busom,ja slao vise puta delove...5-10 eura vozacu,mada,reci ce oni sami koliko je dovoljno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvetić V. 21 Napisano Jun 19, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, nov sam sa familiji bajkera i generalno motociklova pa ako ima bolja tema ili samo pogrešio naziv dela slobodno me ispravite. U potrazi sam za gumama ublazivacima za zadnji točak, u pitanju je Yamaha mt-03 2007. godište. Jel zna neko gde moze da se poruci deo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8394 Napisano Jun 20, 2023 Ne silazi, 2181 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Barel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...