Bojssa 1746 Napisano Maj 31, 2018 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko možda video izbliza ovo čudo li čak možda i vozio, jel iole izgleda pristojno? Inače nije Kinez no Turski motorin, imaju zastupništvo na više mesta u Srbiji, vidim Turci ga voze podosta zadnje tri godine, ima dosta klipova i tekstova na forumima o njemu ali je na žalost sve na turskom. Mislim da je i cena povoljna, tu nešto do 2000 e, garancija 2 godine, navodno jaka servisna mreža i delovi.. Ukoliko ispunava neke osnovne kriterijume oko kvaliteta, za ono što meni treba bi bio sasvim korektan. https://mondialmotorsrbija.rs/naslovna/modeli/kros/250-x-treme-enduro/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 31, 2018 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Izgled i specifikacije sasvim pristojne. Ako je ta cijena onda vrh. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranP 275 Napisano Jun 1, 2018 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Futog Motocikl: Qingy sm200 SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo izgleda kao sprint apolo samo sa vecim tockom. Mada sad kad vidim sve modele siguran sam da su ovo sve kineski modeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Jun 1, 2018 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ko ce ga znati, danas skoro sve lici na svasta. Kazu da Mondial ima ogromnu fabriku i da proizvodi oko 200.000 motorcikala godisnje te ih navodno smatraju za kvalitetan brend u Turskoj jer prodaju naj vise motora. Vreme ce pokazati. I Huawei pre 5 godina smatran za smece, danas No.1 u svetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Jun 1, 2018 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mondial se definitivno sklapa u Turskoj, ali su komponente, naravno iz Kine. Samo što i iz Kine ima X nivoa kvaliteta. Jeste kvalitetniji od generičkih "kineza". Ja sam svojevremeno dobro pogledao jedan njihov kruzer, Mondial 250 MCT i nivo kvaliteta svega na tom motoru je bio za klasu viši od Kinroada, Prinčeva, Jinluna, Zxymco-a i sličnih. Ovaj konkretni model se od Apola razlikuje u svakom mogućem smislu (agregat poptuno drugačiji, točkovi, ogibljenje - praktično sve ) Ako za ove motore delovi budu dovoljno dostupni, oni će biti sasvim pristojna kupovina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Jun 1, 2018 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na info, i ja sam primetio da mu se sam agregat razlikuje od vecine Kineza slicne kubikaze te da po nekom izgledu vise lici na nesto licencirano od strane Kawe ili nekog drugog Japanca iste kubikaze. Cekamo cenu i isustva buducih test vozaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 1, 2018 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je sve to relativno ok kvalitet za te pare, sa dosta stare tehnologije i materijala, jer je dosta tezi od brendirane konkurencije. I masina verovatno dosta tromija, o jos svasta nesto .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 1, 2018 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Za poštare idealan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17552 Napisano Jun 1, 2018 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan 137kg vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Jun 1, 2018 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, kepo je napisao: Za poštare idealan! Nisam poštar al mogu da svrnem na domaću! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 1, 2018 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ume poštar da bude i oštar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 1, 2018 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju bi se brzo smorio sa tom masinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Jun 1, 2018 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Po 'specifikancijama agregat od ovog Mondiala ima vrlo slične karakteristike kao agregat od Honde CRF 250 L (isto 17KW ali uz malo više obrtnog momenta od Honde), s tim što je ceo motor 10 kg lakši od Honde i ima verovatno bolje ogibljenje od Honde... Znači za te neke pare, i uračunatim rizikom veće kvarljivosti od Honde, skroz ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Jun 1, 2018 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Poštari bi sa njime progledali, kud teraju one mučne Tomose... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Jun 1, 2018 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, kepo je napisao: U svakom slucaju bi se brzo smorio sa tom masinom. Verovatno ne bih tako brzo, to bi mi bio vikend motor za zujanje po Tari i okolini. Nisam se odlucio za njega no ga razmatram. Naj radije bih kupio drz400 ali za njega treba bar glava vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 1, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I to za nekoliko decenija stariji motor. Ovaj Mondial mi ovako na papiru i na YT deluje kao skroz ok varijanta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 1, 2018 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, lord_oblivion said: I to za nekoliko decenija stariji motor. Ovaj Mondial mi ovako na papiru i na YT deluje kao skroz ok varijanta. Lorde i onaj asiawing na papiru + cena deluje OK, ali nece niko da ga kupi zbog onih ruskih review-a. Sve dok nema online da se naruce delovi, to je macka u dzaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Jun 1, 2018 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga danas slucajno video u Kraljevu kad sam kupovao neke delove za sinovljev motor . Motokross team ih prodaje, meni na prvu ruku oni kinezi tipa pulsar i apollo dosta bolje izgledaju, bar zavrsna obrada . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 1, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, markodjurovic said: Lorde i onaj asiawing na papiru + cena deluje OK, ali nece niko da ga kupi zbog onih ruskih review-a. Sve dok nema online da se naruce delovi, to je macka u dzaku Za taj AsiaWing sam upravo na MyChinamoto forumu pročitao dosta utisaka i suma-sumarum je 'nit diše nit miriše', što je bilo dovoljno da ga eliminišem iz razmatranja. Za delove si potpuno u pravu a nema poente istraživati to jer ga ovi naši nemaju na lageru ni u najavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Jun 1, 2018 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Enduro motor mora da bude izdrzljiv i kvalitetno napravljen da bi trajao jer ipak se napreze dosta vise od putnih motora. Ja enduro nikad ne bi kupio kineski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Jun 1, 2018 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Nema 'leba medj' enduračama u Kini... Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17552 Napisano Jun 8, 2018 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, ja evo probam jedan od 349 i jos nisam našao šta da zamerim... A ima me! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...