GCB 42 Napisano Maj 28, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam naslov kaze planiram da iz Podgorice vozim do Dubrovnika. Obzirom da sam se doselio u Podgoricu pre nedelju dana , ne poznajem mnogo ljudi a kako je uvek lepse voziti u drustvu mozda ima neko iz okoline kome bi bila zanimljiva dnevna voznja do Dubrovnika ili nesto dalja. Vikend je svakako slobodan tako da se mogu uklopiti subota,nedelja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Maj 28, 2018 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Nadji DJevojku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GCB 42 Napisano Maj 28, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan Inace ovako , jesi mi dobro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Maj 29, 2018 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam naslov kaze planiram da iz Podgorice vozim do Dubrovnika. Obzirom da sam se doselio u Podgoricu pre nedelju dana , ne poznajem mnogo ljudi a kako je uvek lepse voziti u drustvu mozda ima neko iz okoline kome bi bila zanimljiva dnevna voznja do Dubrovnika ili nesto dalja. Vikend je svakako slobodan tako da se mogu uklopiti subota,nedelja..Kolega, srećno sa životom u PG. Sa porodicom sam se vratio nedavno iz CG u Beograd nakon tri godine života tamo. Tu relaciju koju si naveo vozićeš iz zajebancije već posle par meseci, a izazove za vožnju naćićeš po severu CG, Durmitoru, Prokletijama ili Albaniji. Posebno kad upekne zvezda u PG, gde su leti temperature redovno preko 40, bežaćeš u planine. U PG imaš nekoliko naših kolega sa foruma i svi su, više-manje, aktivni u vožnjama. Pusti mi Viber poruku na +38267391387 da te ubacim u CG BJB grupu da se povežeš sa nekima od njih. PozzSent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10634 Napisano Maj 29, 2018 Hronični Motociklopata, 7376 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Joooj i meni dodje da se preselim bilo gde u CG samo da pobegnem od ove dosadne ravne Vojvodine, Crna Gora je ko izmisljena za voznju motora, ima dobre puteve, lepe planine, more... ma milina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Maj 29, 2018 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan daj broj pa da te povezem sa ljudina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GCB 42 Napisano Maj 29, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, JankoR said: daj broj pa da te povezem sa ljudina +38267478236 Marko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GCB 42 Napisano Maj 29, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Biker-Boy said: Joooj i meni dodje da se preselim bilo gde u CG samo da pobegnem od ove dosadne ravne Vojvodine, Crna Gora je ko izmisljena za voznju motora, ima dobre puteve, lepe planine, more... ma milina Jeste slazem , ali treba malo vremena da upoznas ovde nekog jer ja nisam od onih sto mogu sami da se voze xx kilometra a da ima sta da se vidi ovde ima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Jun 3, 2018 Drug član, 1126 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Jun 3, 2018 Drug član, 1126 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Mozda mozete jowici da pomognete da nadje lanac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jun 5, 2018 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Mozda mozete jowici da pomognete da nadje lanac? Ostavio sam mu kontakte. Kolega [mention=13688]marinero MNE[/mention] (Ratko) je veza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Jun 5, 2018 Drug član, 1126 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan E super,ja sam procitao u delu "kupujem" pa reko da stavim ovde pomoci ce mu neko dole u Cg. Hvala ti u kolegino ime. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...