tataenozec 72 Napisano Maj 27, 2018 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, dal postoji šansa da se ovo kupi negde u Srbiji? Ovlašćeni prodavci nemaju na stanju naravno, sve samo da se poruči pa kad stigne stigne, cena paprena. To je motor od drugara, sezona u jeku, mi se vozamo a on pizdi Ako neko ima neki info, neka javlja Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1599 Napisano Maj 27, 2018 Drug član, 808 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ebay.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Maj 27, 2018 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je i slika sa e bay-a, ovaj košta 180 eura, al kao nije origanal. Original kod nas da se naruči oko 800, komplet... Tbh, ne znam ni šta sve ide u kompletu Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6099 Napisano Maj 27, 2018 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan A yar nije u Buldogu mašina od Viraga 1100? Ne tvrdim,. čini mi se da je tako. Neka drugar malo proveri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Maj 27, 2018 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, to je isti motor, sad dal je Virago ili V Star 1100, al znamo da su isti. A što ustvari? Misliš da tražimo frailauf i za te modele? Mislim da je i tako tražioПослато са SM-G930F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6099 Napisano Maj 28, 2018 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako, pošto je teže naći "original za buldoga" koji je pravljen u manje primeraka, a računam, ne tvrdim, da ako je "original za virago" dosta jeftiniji jer ih je više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Maj 29, 2018 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan On 5/27/2018 at 7:19 PM, tataenozec said: Pa ovo je i slika sa e bay-a, ovaj košta 180 eura, al kao nije origanal. Original kod nas da se naruči oko 800, komplet... Tbh, ne znam ni šta sve ide u kompletu Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока Za Buldoga i XVS 1100 su radjeni kao rezervni deo "pojacani / poboljsani " delovi posto su dosta cesto crkavali fabricki ugradjeni. U kompletu ide ono kao na slici + dihtung + srafovi novi + jos 1 zubcanik + iglicasti lezajevi i 1 osovina. E taj drugi zubcanik i iglicasti lezajevi su bitni i razlikuje se od starog tj. poboljsani u smislu da se lakse okrece i bolje centrira. Nema nigde u srbiji On 5/28/2018 at 2:24 AM, misa-pei said: Upravo tako, pošto je teže naći "original za buldoga" koji je pravljen u manje primeraka, a računam, ne tvrdim, da ako je "original za virago" dosta jeftiniji jer ih je više. ....ako je je kataloski broj isti onda je i cena ....nema veze koliko primeraka je radjeno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dekicook1 4 Napisano Jun 2, 2018 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zamenio pre nekoliko godina poručen orginal iz Slovenije, posle sam nailazio po nemačkom ebay na polovne , gde ih ima najviše i u Engleskoj ima dosta polovnih i čak lakše šalju za Srbiju.Sent from my SM-J500F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Januar 4, 2021 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan On 28.5.2018. at 0:25, misa-pei je napisao: A yar nije u Buldogu mašina od Viraga 1100? Ne tvrdim,. čini mi se da je tako. Neka drugar malo proveri. Bulldog i DragStar su indentične mašine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Januar 5, 2021 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...