Mondial 36 Napisano Maj 27, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Motocikl: mondial mct 250 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam montirao elektoventil koji u sebi ima i filter ali za TNG.Pa me zanima dali benzin nagriza filer koji je unutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14471 Napisano Maj 27, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Mene vise brine protok,ipak TNG ide pod pritiskom,ako ti odgovara promer bolje izvadi filter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mondial 36 Napisano Maj 27, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Motocikl: mondial mct 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma protok ide bez problema jedino me brine da se filter ne raspadne,mada ovako na izgled je slican kao i za benzin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...