rastkojokic 1655 Napisano Maj 26, 2018 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde bih u Beogradu mogao da nadjem vizir za gore pomenutu kacigu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8688 Napisano Maj 26, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam u BG, znam u NL i znam čoveka koji može da ti donese. Naravno pod uslovom da ih nema u BG i da ima neke matematike. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8688 Napisano Maj 26, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan https://webshop.hansvanwijk.nl/helmen/helm-toebehoren/vizieren/merk/shoei.htmlDa možeš da uporedis cene. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Maj 26, 2018 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Motoland Beograd ti je uvoznik za SHOEI i verujem da imaju vizir 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1655 Napisano Maj 26, 2018 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13443 Napisano Maj 26, 2018 Ne silazi, 6011 postova Prijavi odgovor kao problematičan @rastkojokic koji vizir ti treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1655 Napisano Maj 26, 2018 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan [mention=41826]rastkojokic[/mention] koji vizir ti treba?zatamnjeni, smokeSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13443 Napisano Maj 26, 2018 Ne silazi, 6011 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio u Motolandu ista cena kao i preko. Mozda par stotina dinara razlike. Jos nisam siguran da cu penzionisati shoei pa ne mogu da ti dam moj. Mislim da isti vizir ideza X-spirit 3 i recimo XR1100 ili NXR pogledaj na Louis sajtu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1655 Napisano Maj 26, 2018 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan NXR odgovara samo je malo tanji od originala za spirit 3... Mislim da je to skroz ok i da cu u MotoLand-u to uzeti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1655 Napisano Maj 26, 2018 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio u Motolandu ista cena kao i preko. Mozda par stotina dinara razlike. Jos nisam siguran da cu penzionisati shoei pa ne mogu da ti dam moj. Mislim da isti vizir ideza X-spirit 3 i recimo XR1100 ili NXR pogledaj na Louis sajtuJesi drmnuo SHOEI pri padu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13443 Napisano Maj 26, 2018 Ne silazi, 6011 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da ali spojler uglavnom pa cu videti sta i kako dalje sa njom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1655 Napisano Maj 26, 2018 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Da ali spojler uglavnom pa cu videti sta i kako dalje sa njom. Ma da... cini se da je kaciga u sustini netaknuta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13443 Napisano Maj 26, 2018 Ne silazi, 6011 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam ali zeznuta je aerodinamika pa cu biti sporiji za par stotinki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1655 Napisano Maj 26, 2018 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan To to.... Zato se i ja nećkam da uzmem vizir sa NXR-a jer nema one milimetarske stabilizatore sa strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...