brus 132 Napisano Maj 24, 2018 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Brus Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pokrećem ovu temu jer mislim da je svako doživeo neprijatnost u vožnji nakon popravke rupa posebnom tehnikom. Mislim na tehniku mlaznicom (lepkom i rizlom). Vozači putničkih i teretnih vozila nemaju nekakav problem nakon reparacije puta. Ali motocikl pleše po rizli koja se ostavlja po zakrpi. ove godine bilo je karakteristično stanje na putu Biljanovac, Jošanička banja, Grčak. Mislim da je ova tehnika na zapadu takođe korišćena ali tamo radovi sigurno nijsu ostavljeni sa velikom količinom zasute rizle. MUP Srbije bi trebao ovu intrvencije na reparaciji puta da tretira kao ugrožavanje saobraćaja pa pozivam sve motocikliste da se izjasne po ovom pitanju i daju predloge kako da sprečimo rizike za pad usled ove situacije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 24, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jest, sada da se još bunimo što uopšte i krpe rupe...pa da prestanu i to malo da ih krpe? Ništa u ovoj našoj državi ne može da se uradi valjano, nikada i neće... Džaba se mi tu nešto bunimo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 24, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pa oni ne pokupe ni rizlu sto ostane od zime a kamoli sta drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Maj 24, 2018 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Dok se dete ne zaplace majka sisu ne daje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brus 132 Napisano Jun 11, 2018 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Brus Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da bi ste me bolje razumeli evo fotografija. U ovu raskrsnicu se nemože ući dok se ne spuste noge pa polako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Jun 11, 2018 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da cemo nazalost jos dugo vremena imati ovakve puteve .... sve to kosta para , a malo ko placa porez kako treba , svi hoce da jim se smanje porezi , registracije , cene goriva ... jedino da organizujemo radne akcije , ko nekad .... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13958 Napisano Jun 11, 2018 moto merkat °°, 4873 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Velimlje2 je napisao: sve to kosta para , a malo ko placa porez kako treba , svi hoce da jim se smanje porezi , registracije , cene goriva ... Ovo kao da je na pinku receno 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9452 Napisano Jun 11, 2018 Drug član, 1005 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Vala baš...Sent from maj el dži ge-2 manji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mondial 36 Napisano Jun 11, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Motocikl: mondial mct 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se u ovoj drzavi uzima porez mi bi trebali da imamo grejace u asvaltu kroz sve gradove.A to sto se ovde sve radi "drzi bure vodu dok majstori odu" to je druga stvar.Ja razumem radnike koji rade na +50 za nikakve plate ali valjda treba da ima neki nadzor koji ce da kaze e ovo treba da se ocisti.Pa kada neko pogine oni brze bolje stavljaju znakove i popravljaju ono sto su zasrali.Skoro sam gledao kako asvaltiraju jednu deonicu parce po parce.Znaci 100 metara lepo presvucen asvalt pa opet krpa do krpe,pa opet presvlaka pa krpa a nebi me cudilo da je neko uzeo asvalt za celo presvlacenje ali eto mora da se pravi posao i do godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Jun 12, 2018 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, bdada je napisao: Ovo kao da je na pinku receno pu pu , samo nemoj sa njima da me uporedujes dobra replika , imas zasluzeni plus od mene !! mada nekad , i u onome sta ti kaze tvoj neistomisljenik ima istine , makar to bio i Pink Pre 15 sati, Mondial je napisao: Koliko se u ovoj drzavi uzima porez mi bi trebali da imamo grejace u asvaltu kroz sve gradove.A to sto se ovde sve radi "drzi bure vodu dok majstori odu" to je druga stvar.Ja razumem radnike koji rade na +50 za nikakve plate ali valjda treba da ima neki nadzor koji ce da kaze e ovo treba da se ocisti.Pa kada neko pogine oni brze bolje stavljaju znakove i popravljaju ono sto su zasrali.Skoro sam gledao kako asvaltiraju jednu deonicu parce po parce.Znaci 100 metara lepo presvucen asvalt pa opet krpa do krpe,pa opet presvlaka pa krpa a nebi me cudilo da je neko uzeo asvalt za celo presvlacenje ali eto mora da se pravi posao i do godine. verujem da to koliko uzima drzava svakog zaboli na dzepu , ali nisu to ni blizu cifre koje uzimaju razvijenije i naprednije zemlje , pa ni oni nemaju grejace u asfaltu .... jeste , oni i zaraduju vise , ali asfalt sigurno nije 10 puta jeftiniji kod nas .... koliko su ovde manje plate ... kod mene su pre nedelju dve uzeli da poprave rupe na glavnom putu kroz grad ... iskopali onim masinama rupe dubine 15 cm onako tu i tamo na duzini jedno 2 kilometra , mozda i jace ... da su istu kolicinu iskopali citavom sirinom puta , nebi popravili ni 100 metara ... sta tu da se radi , rado bi oni prekopali i menjali asfalt na svih tih 2 kilometra , ali to mnogo vise kosta .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6720 Napisano Jun 12, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Velimlje2 je napisao: sta tu da se radi , rado bi oni prekopali i menjali asfalt na svih tih 2 kilometra , ali to mnogo vise kosta .... Не брини, колега, наплатили су они то из буџета као да је пресвучено 2 км целом ширином пута и још 30 цм у дубину, асфалтом бар за једну категорију већег квалитета од урађеног Мало карикирам, а можда сам и омашио само дубину 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mondial 36 Napisano Jun 12, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Motocikl: mondial mct 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kradu oni i na sirini i na duzini i debljini!Kad bi malo bolje odrzavali i cistili puteve zimi nebi imali tolike kratere na sred puta.A da sve to kosta a kao ne izdvaja se dovoljno?Pa nista neka uvedu dupli tehnicki?Pa neka asvaltiraju sve 50cm debljine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Jun 12, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan ima rupa i rupčaga u srb koje ne mogu da se zakrpe jer se kopa sve dublje .. ali izravnaće se sve jedared 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 17, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brus 132 Napisano Maj 14, 2019 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Brus Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Predlažem da popričamo o još nečemu. Vozači Motocikala vole krivine. A krivina najviše u brdsko-planinskim oblastima. zimi je tu najviše snega, I takozvanog, agregata za poledicu - rizle. nju niko nečisti osim automobili u pokretu I pljuskovi. Do juna I dalje putevi ka Goču, Kopaoniku, Staroj planini idr. su vrlo opasni za vožnju. Putevi Srbije I asocijacija za bezbednost saobraćaja bi morale da razreše ovaj problem jer je velikom riziku izložen svaki učesnik u saobraćaju na dva točka. Komentarišite možda se nadležni zainteresuju. nekada su postojali putari koji su čistili deonice lopatom I metlom po potrebi. A sad ništa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano Maj 14, 2019 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Opasne su rupe u kisnom periodu kada voda prekrije asfalt a i njih onda ih ne vidimo, ali mozemo da osetimo. Desilo mi se jedanput da umalo nisam pao i nastradao. Srecom pred izbore rupe su poravnali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano Maj 17, 2019 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Pise u Espresu da ako ostetite vozilo izazvano rupom imate pravo na odstetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7660 Napisano Maj 17, 2019 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam jednog koji vec ima 3god spor sa BGD putem za te rupe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brus 132 Napisano Maj 30, 2019 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Brus Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan PAZITE SE OVAKVIH DEONICA!!!!! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5783 Napisano Maj 30, 2019 Drug član, 1364 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/14/2019 at 4:28 PM, brus said: Predlažem da popričamo o još nečemu. Vozači Motocikala vole krivine. A krivina najviše u brdsko-planinskim oblastima. zimi je tu najviše snega, I takozvanog, agregata za poledicu - rizle. nju niko nečisti osim automobili u pokretu I pljuskovi. Do juna I dalje putevi ka Goču, Kopaoniku, Staroj planini idr. su vrlo opasni za vožnju. Putevi Srbije I asocijacija za bezbednost saobraćaja bi morale da razreše ovaj problem jer je velikom riziku izložen svaki učesnik u saobraćaju na dva točka. Komentarišite možda se nadležni zainteresuju. nekada su postojali putari koji su čistili deonice lopatom I metlom po potrebi. A sad ništa. Postoje i danas zaposleni za ciscenje puteva rucno. I uredno primaju platu. Doduse ne rade ono za sta su placeni, a to je trend u ovako organizovanoj drzavi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Henri Kinaski 65 Napisano Maj 30, 2019 U prolazu, 54 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki ER-6N Prijavi odgovor kao problematičan Koja je fora sa onim 'grebanjem' asfalta? Na putu Nis - Svrljig ima par krivina u kojima su grebali asfalt. Pretpostavljam da to rade da bi smanjili kolotraze i izbocine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brus 132 Napisano Maj 30, 2019 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Brus Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je to priprema za nanošenje drugog habajućeg sloja. No, oni ogrebu pa nestignu da postave nov sloj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7660 Napisano Maj 30, 2019 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Zbog proklizavanja u krivini tokom zimskog perioda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 108 Napisano Jun 11, 2019 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Fotka iz davne 2010. godine koja otprilike opisuje višedecenijsko stanje puteva kod nas 1 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...