Oroku 1394 Napisano April 25, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Danas se nas par skupilo i krenulo za Apatin.Cesto tamo idemo,na jednu vikendicu,ali smo danas hteli da sa vama podelimo ovo putovanje. Razlog: Stavili smo cross gumu(po koju je kobac,sa foruma,isao cak u Kikindu, Tomos Automatikom) na Tomos Alpino. Montiranje gume: Ovako guma izgleda na motoru Brat na ATX-u Na okupu Kolona ATX Male prepreke za put prema plazi Da nema auspuha islo bi to jos ;D Rupa na plazi Jos jedno ukopavanje Malo veci rupa Malo po vodi Posle toga si prljav ko svinja I polako kuci Kobac proba ATX-a Ima i dosta klipova, pa mozda i to postavim ako me ne bude mrzelo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 25, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan auuu kji su to lepi djirovi bili,,,,tako sam i ja ko klinac ludovao....dali ste mi super ideju za voznju..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano April 25, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Alal vam plajvaz! Svaka cast momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano April 25, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima i dosta klipova, pa mozda i to postavim ako me ne bude mrzelo. Svaka vam cast! Nemoj da te mrzi i kaci te klipove! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobac50 36 Napisano April 25, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha XT 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja malo ubacim slika!!!!!!! Kratak predah na izlasku iz Kupisine. Ja probavam koliko moze da baca u 5-toj!!!!!!!!!!!!!! no comment!!! Bratov automatic. APN R!!! Jedan lepo proveden dan!!! Video klipovi uskoro!!! Ovom prilikom se zahvaljujem Peri iz Kikinde(ApeX_DivisioN)na forumu.Sto je poklonio cross gumu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano April 26, 2008 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci. Odlicna voznja i odlicno proveden dan Slike su odlicne pa sad cekam i klipove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano April 26, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Sastavio sam sve klipove u jedan pa gledajte.Izvinjavam se zbog kvaliteta jer je sve slikano i snimano mobilnim. Ima i kobac jos klipova, mogao bi i on da postavi, jedino sto je njemu kvalitet jos losiji od ovog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 26, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se zove zezanje posle kog ti je Srce puno ! Triput ura ! Za buduce endurase Vasa voznja me posetila na moju od pre dve nedelje. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=17775.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja sombor 6 Napisano April 26, 2008 U prolazu, 62 postova Lokacija: sombor Motocikl: DRZ400SM Prijavi odgovor kao problematičan svaka vam cast,to je pravi moto duh,nemoj da vas nema u Mileticu na moto crossu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 26, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan lepe slike bas su dobro ispale one kroz vodu i reku kao da veci motori prolecu, kao u nekom filmu,a da niste malo preterali sa onim ukopavanjem kako vas nije zao tog motora pa i on ima dusu ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobac50 36 Napisano April 26, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha XT 2kf Prijavi odgovor kao problematičan svaka vam cast,to je pravi moto duh,nemoj da vas nema u Mileticu na moto crossu To se ne propusta vidimo se tamo!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano April 27, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan E vala im jeste j majku, svaka vam cast. Tako se bre haba motor, a ne po dnevnoj sobi kao pojedini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Momci svaka cast,tako smo svi poceli.Samo kada se setim koliko sam se radovao prvom APN-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 27, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan svaka vam cast,to je pravi moto duh,nemoj da vas nema u Mileticu na moto crossu To se ne propusta vidimo se tamo!!!!! Sorry za off, a kad je moto cross ? I gde, da nije Srpski Miletic ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo će biti pravi bajkeri-enduraši! Sve pohvale za putovanje i kacige, al malo prištedite ove opake makine. Ma šta ja pričam, kad se setim kuda je sve kopao moj prvi Simson! Svaka čast i da bude još interesantnih fotki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobac50 36 Napisano April 27, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha XT 2kf Prijavi odgovor kao problematičan svaka vam cast,to je pravi moto duh,nemoj da vas nema u Mileticu na moto crossu To se ne propusta vidimo se tamo!!!!! Sorry za off, a kad je moto cross ? I gde, da nije Srpski Miletic ? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=17449.0 Ovde sve lepo pise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6442 Napisano April 27, 2008 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Momci svaka cast, isti sam takav bio u vasim godinama, samo sam gledao gde je vece blato i dublja bara da tu prodjem 15ticom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...