Jump to content

Moto Zajednica

HD Sportster - iskustva

Recommended Posts

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

Pravo da ti kazem, otkad sam se preselio u HR, potpuno sam izgubio kontakt sa majstorskom ekipom u Srbiji i Beogradu generalno. Neke koje sam znao i koji su bili dobri majstori za HD su sad vec i pokojni. Ja mog servisiram sam (mali servis i sitne popravke), a za ozbiljnije stvari teram u TR bikes, u Varazdinu, kod drugara koji ih servisira 20 godina.

• Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

Svakako je dobro za prvi put da ga pregleda 'krsten' majstor.

U zavisnosti od godista i modela, potrebno je periodicno stezanje odredjenih srafova na motoru, uz loctite 243 (plavi).

Na mom road kingu je agregat  Twin Cam 96" i to su agregati koji se jos uvek poprilicno tresu, tako da srafovi popustaju, od vibracija pucaju nosaci blatobrana i slicne stvari. (To je normalno) 😁 . Agregati posle tog su daleko mirniji i skrozo bez vibracija.... ali to nije to ako ne trese, drugaciji je zvuk, itd. 😎

Nakon kupovine i pregleda od strane pouzdanog majstora, sve usputne popravke i sitnice mogu da se rese u sopstvenoj reziji, uz pomoc seta iz Louis-a, koji je cesto na popustu i vise je nego dovoljan za sve sto treba uraditi na motoru.

Ja sam uz njega kupio i kvalitetan kilo kljuc (Proxxon MC 60 prihvat 3/8" 12-60 Nm) koji je dovoljan za stezanje vecine srafova na motoru.

2024-03-05 09_51_36-Rothewald ROTHEWALD TOOL SET INCH, 92-PIECE — Mozilla Firefox.jpg

moment-kljuc-proxxon-mc30-mc100-mc200-mc320-slika-48772309.jpg

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja