dcanic 0 Napisano Maj 10, 2018 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Da li ima neko da izdaje ili zna nekoga ko izdaje garazu ili garazno mesto u okolini 27. Marta/ Kraljice Marije / Dalmatinske / Ivanovacke / Kneza Danila ... Taj deo uglavnom oko postanske stedionice? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Maj 10, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Imas kod dom zdravlja podzemnu garazu 1300 din mesecno parking mesto za motor, a za auto je valjda 5-6k. http://parking-servis.co.rs/postupak-sklapanja-ugovora-o-pretplati/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcanic 0 Napisano Maj 11, 2018 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam za tu garazu , to mi je poslednja opcija :D. Hvala u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rb26 20 Napisano Maj 11, 2018 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda VFR 1200F Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bas u toj garazi drzao motor ove zime i zadovoljan sam uslugom. Ima i boljih sigurno, ali za 1300din uopste nije lose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcanic 0 Napisano Maj 11, 2018 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta si koristio od sigurnosnih mera , lanac , disklock pretpostavljam? Oni bese imaju kameru samo tu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Maj 11, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Da, imaju kameru bas tu kad se udje snima taj zid gde su parkirani motori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...