Markone88 4762 Napisano Maj 7, 2018 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, ako nekome trebaju tegici ili plocice sa slike neka se javi. Skinuto sa Suzuki Bandita S 2001 godiste. Tegici su 22mm precnik ovog dela sto ulazi u korman 2 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8465 Napisano Maj 7, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan bravo za gest. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Maj 7, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Maj 7, 2018 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bravo drug! I sam sam retko sta na poklon dobijao, bas zato volim da dajem! Vise se obradujem od onog sto poklon prima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Maj 7, 2018 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, N.F.S. said: Bravo drug! I sam sam retko sta na poklon dobijao, bas zato volim da dajem! Vise se obradujem od onog sto poklon prima... Hvala hvala. One rucice sto si ti meni dao sam vec poklonio @Shoei svidele mu se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Maj 7, 2018 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan jel moze meni tegici da smanjim vibracije kineza...pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Maj 7, 2018 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan naravno. daj mi posalji podatke u poruci i poslacu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Maj 8, 2018 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, john314 said: jel moze meni tegici da smanjim vibracije kineza...pozz Tegici odose kolegi. Ako nekome trebaju plocicr neka se javi, ima mesa za sezonu, mozda dve, zavisi kolko se vozi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Maj 9, 2018 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan hvala za tegice.sad da ufatim vremena da ih ugradim ali nisam bas siguran kako .veliki pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Maj 11, 2018 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan plocice i dalje aktuelne, ako nekome treba neka se javi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...