boki.64 1948 Napisano Jun 4, 2018 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nema,... istina je, to mi je sad ‚‚malo" ozbiljiji zahvat, jer moram da nađem neke alu trake - flahčiće, pa da ih oblikujem prema oblini kofera, pa da brođu ispod te ‚‚fiočice", pa da ih ferzenkujem... mislim da će to malo sačekati... Dok to sve ne bude, samo ću paziti da ne preterujem sa naprezanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Jun 4, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan On 3.6.2018. at 17:15, Dr@g@n je napisao: Sve je to lepo, ali mislim da treba sa unutrasnje strane kofera da se stavi neka vrsta podloske (lim, aluminijum, itd...) koja ima vecu povrsinu ? Samo sraf po meni nije dovoljan, moze lako da se izvali alka od veceg tereta ili naglog kocenja i tako upropasti/osteti poklopac kofera. Ja bih na primer iznutra stavio parce aluminijuma i tako povezao dve zadnje i dve prednje alke. Moj ćale je predložio sličnu stvar, da se provuče neka šina koja bi povezala dve alke. Međutim, na kraju sam odustao od toga pošto to samo dodaje na težinu, u kom slučaju bih i dalje imao roštilj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Jun 4, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Idealno bi bilo kad bi se povezale sa parcetom aluminijuma i slicnim. Svasta stane na taj kofer, ja sam vezivao brdo stvari na njega. Kad se covek navadi moze vrlo lako i brzo doci do pretovara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Jun 5, 2018 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam napisao negde na početku teme, ima u nautičkim prodavnicama "U" kuka raznih dimenzija koje imaju lim-produženu šajbnu koja povezuje rupe i sa gornje i sa donje strane i sve to od prohroma. Po meni bolje rešenje od ovih okruglih sa jednom rupom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiltenGo 29 Napisano Jun 11, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: piaggio X9 250 evo Prijavi odgovor kao problematičan Ja razmišljam da zalepim nekoliko ukrasnij lajsni samolepljivih kao roštilj na kofer umesto roštilja.Послато са ASUS_Z010D уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...