leonh 0 Napisano Maj 1, 2018 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan 16 godina, registrovan motor legalan, 125cc, polazem za A1 za 2 nedelje. vozio po svojoj ulici, vrlo neprometna, taman krenem da parkiram ulazi pandur na motoru, ne zbog mene nego zbog nesrece koja se desila malo niz ulicu. trazi mi licnu i saobracajnu, ispise neki plavi formular, vrati mi sve i kaze slobodan si. proverio je tablicu, a ja sam imao kacigu. nisam nista potpisao. da li je moguce da samo hoce da me zaplasi, ili kakve su mi opcije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Maj 1, 2018 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Da li si ti dobio kopiju tog plavog formulara mozda? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonh 0 Napisano Maj 1, 2018 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisam ama bas nista dobio. vratio mi je i saobracajnu i licnu, i nista mi sem toga nije uzimao. pitao sam ga da li treba nesto kako ce me kontaktirati on kaze roditelje cemo kontaktirati (nisam mu dao niciji broj). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 1, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Auu...Sad ce matorce da ti rebnu jedno 20-30000 dindzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Maj 1, 2018 Drug član, 2109 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Plus zabrana za polaganje bar godinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11432 Napisano Maj 1, 2018 Ne silazi, 2347 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i nece ,policajac mu nije dao primerak zapisnika?Mada ti na motoru su za.ebani. meni pola tih pisanih kazni nikad nije stiglo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Maj 1, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora da mu da primerak zapisnika. Može da napiše prijavu i kaže da je odbio da potpiše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Maj 1, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Sta ima i da mu potpisuje kad je maloletan ?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Maj 1, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Dr@g@n je napisao: Sta ima i da mu potpisuje kad je maloletan ?? I to je tačno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7907 Napisano Maj 1, 2018 -, 1776 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan To je mozda mogao da kaze u vreme Tita... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13568 Napisano Maj 1, 2018 Ne silazi, 7584 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sad će roditelji da ti premlate ko gidžu jer si im istuko iz džepa 120,000 plus što će ići u socijalnu službu. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3312 Napisano Maj 1, 2018 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I verovatno ce te smestiti u hraniteljsku porodicu, jer ocigledno tvoji bioloski roditelji nemaju kapaciteta da brinu o tebi. Najverovatnije ces zavrsiti u popravnom domu, a ako budes umeo sa trafika ces vremenom preci na vozila za transport novca. Ako budes pametan i tada se uclanis u vladajucu stranku, otvori pecenjaru i kupi dzip. Salim se, zavrsi fakultet. 1 7 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Maj 1, 2018 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan nece taj vise da vidi motor zezam se, pa jel te je pitao uopste za dozvolu ili ti je samo trazio licnu i saobracajnu? sto nisi probao 'nemojte molim vas, polazem voznju za dve nedelje, polozio sam testove, ku ku, ku ku, otac kad mi se vrati kuci' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Maj 1, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao slicnu situaciju, al sam bio bez dozvole, bez kacige i motor neregistrovan, ali je to bilo 2004 godine, u to vreme bese dobra kazna, i bio sam priveden, jbg moj cale lepo postupio nije hteo on da mi plati, nego sam celo leto radio fizikaliju da platim, a za kusur sam uzeo apn 6, i playstation 1. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Maj 1, 2018 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je meni poznato na taj plavi se pise kazna ..inace mislim da je to je formular kao i za prekoracenje brzine ili slican ne mlogu sad da tvrdim bas ali mi se cini da jeste. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonh 0 Napisano Maj 1, 2018 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan ubiste me ko sto rece bocca.. zanimljivo vrlo. vec radim i mogao bih da platim dobar deo kazne ali se najvise brinem za tu zabranu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 1, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta ti da se brines o zabrani. Pobrinuce se zabrana o svemu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16483 Napisano Maj 1, 2018 Misbehave Responsibly, 1662 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 16 godina; dečko već radi; dobro zarađuje, jer mu kazna od 120.000 nije veliki problem. Sinko, pošto ti je gram Avganistanca ? Ako si trol, dobro si nasankao matore zloće da se prime na priču. Ako nisi trol, što se tiče tvoje trenutne situacije, one je .... jebiga; sranja se dešavaju. Pokusaš, izvučeš pouku i ideš dalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 1, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Јок, малолетан је, нека одабере родитеља који му је мање драг... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11432 Napisano Maj 2, 2018 Ne silazi, 2347 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Mladi kolega definitivno nemoj da vozis dok ne polozis.Imao sam slican slucaj 1993 kupio MZ250 navatali me panduri pisali podatke ,terali da guram motor do kuce.Prijavio sam polaganje i polozio par nedelja kasnije.E sad prve nedelje kako sam dobio dozvolu,sto bi reklo nije se jos osusila,za 7dana 5puta su me zaustavili i trazili dozvolu.Jednostavno proculo se ko nema dozvolu.Kazna nikad nije stigla.kozna mozda neprodjes skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonh 0 Napisano Jun 16, 2018 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan polozio preneki dan izvadio dozvolu bez problema... videcemo za kaznu, nista mi nije stiglo jos uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 17, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Нек' је са срећом Пази се, други у саобраћају неће да те пазе... А казна... Можда се само зезао чика Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11432 Napisano Jun 17, 2018 Ne silazi, 2347 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam sad si legalan,a ono hvatanje ako i dodje do sudije moze biti blaze posto si polozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 110 Napisano Jun 17, 2018 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo što se čekanja na kaznu tiče: Prekršaj napravljen septembra prošle godine Poziv kod sudije u februaru, istog meseca sam platio zelembaća koliko su mi izračunali Zabrana stupila na snagu sad početkom juna Tako da i ako bude nekog kažnjavanja, miran si ovu sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sevast 25 Napisano Jun 18, 2018 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cagiva Roadster; Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Mog mladjeg kuma kad je vozio bez dozvole lokalni saobracajac samarao (poznaje ga) umesto roditeljima da izbija soma evra iz dzepa. Na kraju dozlogrdili mu samari pa polozio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...