Jump to content

Moto Zajednica

leonh

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

leonh's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. 1.5.2018 me je uhvatio pandur na motoru kako ga preparkiravam (u mojoj neprometnoj ulici), i napisao mi kaznu. Danas, godinu dana kasnije, mi je stigao poziv da idem sutra kod prekrsajnog sudije. Polozio sam A1 jos u junu (par nedelja posle sto me je uhvatio pandur) prosle godine, i od tada vozim sve po zakonu. Sta mogu da ocekujem, kako da se ponasam sutra kod sudije?
  2. polozio preneki dan izvadio dozvolu bez problema... videcemo za kaznu, nista mi nije stiglo jos uvek.
  3. Imam Hondu CBR 125R iz 2006. i nov sam vozac. Zanima me, posto ne mogu da nadjem nista konkretno na internetu, da li i kako mogu da ugradim slajdere, ako i kada mi bude ispao motor? Ne znam koji je nas prevod za "slajdere", na Engleskom je "frame sliders", ovako nesto:
  4. ubiste me ko sto rece bocca.. zanimljivo vrlo. vec radim i mogao bih da platim dobar deo kazne ali se najvise brinem za tu zabranu..
  5. nisam ama bas nista dobio. vratio mi je i saobracajnu i licnu, i nista mi sem toga nije uzimao. pitao sam ga da li treba nesto kako ce me kontaktirati on kaze roditelje cemo kontaktirati (nisam mu dao niciji broj).
  6. 16 godina, registrovan motor legalan, 125cc, polazem za A1 za 2 nedelje. vozio po svojoj ulici, vrlo neprometna, taman krenem da parkiram ulazi pandur na motoru, ne zbog mene nego zbog nesrece koja se desila malo niz ulicu. trazi mi licnu i saobracajnu, ispise neki plavi formular, vrati mi sve i kaze slobodan si. proverio je tablicu, a ja sam imao kacigu. nisam nista potpisao. da li je moguce da samo hoce da me zaplasi, ili kakve su mi opcije?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja