Simunsen 16 Napisano Maj 1, 2018 U prolazu, 13 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima u potrazi sam za motorom,budzet je oko 3500 eur. U obzir dolaze: 1.Yamaha Fazer 2004-... fz6n ili fz6s (s2) 2.Kawasaki z750 (z750s) 3.Suzuki GSR 4.Honda Hornet 600 Ako nekog znate ko prodaje a i nije na forumu preporucite. Svaka pomoc je dobrodosla Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 1, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sa clanom Shokla da li je prodao svoju KawuSent from my LG-H815 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 1, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Simunsen je napisao: Pozdrav svima u potrazi sam za motorom,budzet je oko 3500 eur. U obzir dolaze: 1.Yamaha Fazer 2004-... fz6n ili fz6s (s2) 2.Kawasaki z750 (z750s) 3.Honda Hornet 600 Ako nekog znate ko prodaje a nije na forumu preporucite. Svaka pomoc je dobrodosla Pozdrav Za te novce mozes kupiti i dobru hiljadarku, recimo Fazer 1000. Prodaje clan @jevta iz NS Fazera u extra stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3647 Napisano Maj 1, 2018 Astro Puki krsi sva pravila!, 914 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ili cak mog BMW-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simunsen 16 Napisano Maj 1, 2018 U prolazu, 13 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, punisa 16 je napisao: Ili cak mog BMW-a Uh zagolica mi mastu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1562 Napisano Maj 1, 2018 Drug član, 794 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan A suzuki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1837 Napisano Maj 1, 2018 Drug član, 2854 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Utjerivac Hvala za pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1837 Napisano Maj 1, 2018 Drug član, 2854 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Utjerivac je napisao: Za te novce mozes kupiti i dobru hiljadarku, recimo Fazer 1000. Prodaje clan @jevta iz NS Fazera u extrastanju. Hvala za pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 1, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, JevtaNS je napisao: Utjerivac Hvala za pohvale Nema na cemu, samo sto je realno, realno je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simunsen 16 Napisano Maj 3, 2018 U prolazu, 13 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno,nudite sta imate Na oglasima neubedljiva ponuda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 3, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan UH!!!! Ako je na oglasima neubedljiva ponuda, teško ćemo te ''mi'' zadovoljiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Maj 3, 2018 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan imas i ovaj bmw f800s od kolege Dexterr meni izgleda dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3647 Napisano Maj 4, 2018 Astro Puki krsi sva pravila!, 914 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Evo moj bmw ti je vrh ide za 15 dana na par iljada km da se malo protegne pa se vraca kuci. Lep,udoban,pouzdan,polozaj voznje ne moze bolji. Cena ce biti korigovana,zena mi se poradja usla u 8 mesec, te sam pod odredjenom vrstom pritiska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simunsen 16 Napisano Maj 5, 2018 U prolazu, 13 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/12249664/yamaha-fazer-600 Zna li neko nesto o ovom Fazeru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...