vazlan 293 Napisano April 30, 2018 Vazlan(Zlatko), 376 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je pomoc iskusnijih.Kupio sam protektore za kukove ali ne znam koji je ispravan polozaj u onom dzepu u koji treba da ih smestim(sta je gore a sta dole). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1867 Napisano April 30, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Nikad video nit cuo nit imao Za sada, logicno je zbog medicine koju znam da je gornji deo širi. Pokriva butnu kost na ulasku u karlicu i treba da je taj deo veci i deblji. Donji deo je prosta kost pa ide uzi deo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8579 Napisano Maj 1, 2018 Solo Rider, 3240 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kako god da ih staviš biće dobro.Kad perem pantalone i ne razmišljam u kom položaju su bili. Ne daj Bože da ti zatrebaju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1303 Napisano Maj 1, 2018 Drug član, 1175 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan gore deblji i siri deo! ovi sa slike me zbunjuju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano Maj 1, 2018 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Površina koja se vidi je spoljna, "nos" ide napred, deo na kojem je nos ide gore, okrugli deo ide dole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1867 Napisano Maj 1, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ovako ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano Maj 1, 2018 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Desni protektor u svom ležištu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 293 Napisano Maj 1, 2018 Vazlan(Zlatko), 376 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pravi ste drugari.Hvala za pomoć.A sada montaža. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 541 Napisano Jul 12, 2020 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovakve protektore u moto pantalonama, ali su jako tanki, od nekog sundjerastog materijala. Jesu li i kod tebe takvi? Nekako mi ne ulivaju poverenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15528 Napisano Jul 12, 2020 moto merkat °°, 4972 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Presovani sundjer i pruza zastitu samo od drljanja po asfaltu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Jul 12, 2020 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Žena mi oprala pantalone i jaknu, nemam pojma gde su protektori, tražim njihov položaj.Sent using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 437 Napisano Jul 23, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 1.5.2018. at 0:07, vazlan je napisao: Potrebna mi je pomoc iskusnijih.Kupio sam protektore za kukove ali ne znam koji je ispravan polozaj u onom dzepu u koji treba da ih smestim(sta je gore a sta dole). Pozdrav, gde si kupio protektore i koliko su para ako nije tajna? Trebaju i meni, moracu da kupim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10766 Napisano Jul 23, 2020 Hronični Motociklopata, 7441 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Nekako mi logično da taj usečen deo ide ka napred jer savijaš nogu ka napred kad sediš na motoru. Btw, moji protektori za kukove su skroz drugačijeg oblika, kao ašov, od nekog penasto/gumastog materijala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 293 Napisano Jul 23, 2020 Vazlan(Zlatko), 376 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Bojan Budjevac je napisao: Pozdrav, gde si kupio protektore i koliko su para ako nije tajna? Trebaju i meni, moracu da kupim. Kupljeni u Louisu pre dve godine.Mislim da su bili oko 15 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 16808 Napisano Jul 23, 2020 Drug član, 1875 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 5/1/2018 at 12:07 AM, vazlan said: Potrebna mi je pomoc iskusnijih.Kupio sam protektore za kukove ali ne znam koji je ispravan polozaj u onom dzepu u koji treba da ih smestim(sta je gore a sta dole). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rocknrolla 26 Napisano Februar 10, 2021 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste upravo tako siri deo ide gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 11, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovakve protektore u moto pantalonama, ali su jako tanki, od nekog sundjerastog materijala. Jesu li i kod tebe takvi? Nekako mi ne ulivaju poverenje.Da probam da pomognem: "pravi" protektori za ramena, laktove, kukove, kolena i ledja su testirani da zadovoljavaju neke evropske standarde, i imaju UVEK na sebi oznaku CE - obavezno izlivenu, nikako nasivenu i sl. Proizvodjaci cesto, radi ustede (15-ak eu po paru, ledjni umetci su 30-ak i vise), pogotovu na mesta protektora za ledja i kukove, stavljaju obican sundjer istog oblika kao i predvidjeni CE protektor. Njihova svrha je da, ko hoce, izvadi ih, i odnese u moto radnju kao uzorak da pokaze prodavcu kakve i kolike CE protektore hoce da kupi (da, ima ih ponekad i u nekoliko velicina).Kupci koji mi dolaze cesto pipnu zeljenu moto jaknu po ledjima, osete taj tanki sundjer i prokomentarisu: "ahaaaa, ima i ledjni protektor". Greska, jer po meni, taj sundjer moze samo da ih zastiti od nekog kamicka da ih ne nazulja dok leze u jakni na travi CE protektori za odecu se razlikuju i po materijalu, postoje :-od penaste gume (najcesci)-od plastke na podlozi od tkanine (stariji modeli)- cak i od gume - podsecaju na pcelinje sace i apsolutno ne ometaju pokrete. Njih sam jedino video u Dainese i Hein Gericke odeci.(mozda sam zaboravio neke). 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8579 Napisano Februar 11, 2021 Solo Rider, 3240 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovakve protektore u moto pantalonama, ali su jako tanki, od nekog sundjerastog materijala. Jesu li i kod tebe takvi? Nekako mi ne ulivaju poverenje.Kao ideja.....ja sam kupio onu prostirku kao za kampovanje ili yogu (90x190) od 12 mm. Poliuretanska masa ista kao od protektora i isekao po meri i tako pojačao protektore sa strane i na ledjimaPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1785 Napisano Februar 11, 2021 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan mozda i ovo pomogne u opstoj prici (u vezu CE od ... 7:15), nije konkretno o polozaju protektora ali jeste u vezi prepoznavanja "prave" zastite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...