radeyamaha 148 Napisano April 29, 2018 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Jamaha fazer 1999 god u besprekornom fabričkom stanju , svaka moguća garancija nikakva ulaganja vlasnik sam 12 god vredi videti. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1358 Napisano April 29, 2018 I N S T R U K T O R, 1203 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Odkud kod Denisa ? Menjao staro za novije ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano April 29, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Slike kod Denisa od pre 12 god Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano April 30, 2018 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Denis mi je prijatelj a vičan je slikanjem, mala usluga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1569 Napisano April 30, 2018 Drug član, 794 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano April 30, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Eh sto volim kad je sve ovako na svom mestu Srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano April 30, 2018 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2000evr Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Maj 4, 2018 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat On 4/25/2018 at 1:15, malucko je napisao: Pozdrav svima, Kupio bih naked motor do 2,000 evra da je oko 600 kubika, 100 konja. U sustini trazim Horneta medjutim nikako nisam siguran jer par njih koji sam pogledao su bili u katastrofalnom stanju pa sam postao sumnjicav i nepoverljiv prema ljudima i sada trazim ovde na forumu ako neko prodaje ili zna nekoga ko prodaje Isto tako spreman sam na sugestije neke druge marke, modela. Ne razumem se nesto preterano i vecinu iskustva mi cini "jedan" krug na hornetu Iskreno samo znam da volim naked motore a nazalost taj budzet mi je takav kakav je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Maj 4, 2018 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...