nikola_suzuki 0 Napisano April 28, 2018 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me ima li neki majstor sto reparira ostecene auspuhe ? Konkretno na mom ima ulubljenje pa me zanima moze li to neko da ispravi jer ne bih zbog toga kupovao drugi auspuh jer mi se bas svidja zvuk na ovom. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_suzuki 0 Napisano April 28, 2018 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.Ako budes nasao samo mi prosledi . Unapred zahvalan Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 28, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Da probas kod nekog autolimara? Oni imaju spravice za izvlačenje udubljenja tog tipa a i za gradirana vozila. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_suzuki 0 Napisano April 28, 2018 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala na savetu .Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano April 28, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, nikola_suzuki je napisao: Zanima me ima li neki majstor sto reparira ostecene auspuhe ? Konkretno na mom ima ulubljenje pa me zanima moze li to neko da ispravi jer ne bih zbog toga kupovao drugi auspuh jer mi se bas svidja zvuk na ovom. Sent from my iPhone using Tapatalk Robert Ada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4197 Napisano April 28, 2018 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ispeglati inox je problem a da se ne vidi uopšte. Ovde je olakšavajuće što može da se raznita poklopac i priđe iznutra, limarskom eštiklom napinje i blago greje pa kolko uspe da se izvuče i izravna, potom grubo pa fino poliranje da se ne uoči baš talasavost koja će vrlo verovatno ostati, a ako bi išao na češljani finiš, onda bi to bilo sigurno manje uočljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3507 Napisano April 28, 2018 Zainteresovan, 431 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam hteo da otvorim slicnu temu, ali sada mogu i ovde. Isto problem sa topom, kod mene je naprsnuce u pitanju. Vizuelno nije neki problem jer se i ne vidi toliko, ali je drugi problem u pitanju. Kad se pusti gas u vecim obrtajima, odnosno kad ima kocenja motorom, dolazi do pucanja i manjih detonacija zbog te pukotine, i vec pocinje da me to iritira.Ima li neko predlog kako/ko moze ovo da sanira?I meni se svidja zvuk sa ovim topom, ne bih da ga menjam ako ne moramSent from my Nexus 5X using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14903 Napisano April 28, 2018 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @AndjeoPakla dve selne sa malim razmakom,ispod tecnim metalom zalepiti. Ali prave selne,zbog ove je i puklo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...