Vroc-Kapo 1950 Napisano April 27, 2018 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan. Znam, znam, ne bi trebao pricati o tome, ali moram. Da li znate ocekuje li se velika guzva ovu nedjelju u manastiru, ili da odem u ponedjeljak? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15910 Napisano April 27, 2018 Ne silazi, 1174 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Gužva je manje-više uvek. Mnogo hodočasnika. Tu više igra neka Božja promisao i da stigneš bez ikakvih trzavica i zastoja. Ja verujem u tebe. Kad osetiš potrebu idi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcimZvornik 34 Napisano April 27, 2018 U prolazu, 70 postova Lokacija: Zvornik Bosna i Hercegovina Motocikl: KTM superduke 1290 GT Prijavi odgovor kao problematičan Gužva je manje-više uvek. Mnogo hodočasnika. Tu više igra neka Božja promisao i da stigneš bez ikakvih trzavica i zastoja. Ja verujem u tebe. Kad osetiš potrebu idi.Lepo receno Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano April 27, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako. Mi smo prošle godine baš u subotu pred prvi maj krenuli skroz neplanirano. Sin je uvek pitao kada ćemo u onaj manastir u kamenu? Meni legne na račun neočekivana kinta u petak. Sednemo u multiplu, stavimo dva dušeka u gepek, krenemo oko 10h, stignemo u 22h, uhvatio nas i sneg na Žabljaku. Stigli tamo, svi konaci zauzeti. Ajd do vrha, parkiramo se pod Ostrog, izvadio sedišta napolje, napravim krevet za decu i ženu, tast i ja oborimo prednja sedišta... da nisam navio sat u pola 6, zakonili bi na službu. Neopisivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano April 27, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano April 27, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Samo kreni, put će ti se sam otvoriti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Maj 1, 2018 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Bili i vratili se. Hvala 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...