Mikulanac 7909 Napisano April 26, 2018 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovo nikad gori pocetak sezone. Katastrofa http://www.telegraf.rs/vesti/hronika/2953916-tragedija-na-raskrsnici-poginuo-motociklista-na-vozdovcu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano April 26, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan A u komentarima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano April 26, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovo isto ili drugo? http://www.kurir.rs/v/3037965 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzaKrompira 12 Napisano April 26, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd/Leskovac Motocikl: Beverly 500 & Dzak Krompira na TDM-u 900 Prijavi odgovor kao problematičan Rekla bih da jeste isto. Jer je taj deo Vojvode Stepe u naselju Kumodraz. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano April 26, 2018 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bog te vidio, ljudi moji sta je ovo... https://www.kurir.rs/crna-hronika/3037967/stravicna-nesreca-u-sidu-nastradao-mladi-motociklista-20-njegov-suvozac-17-u-teskom-stanju Pa nije ni pocela sezona a vec ovakve vijesti... zar mora svake godine da bude isto!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14129 Napisano April 26, 2018 moto merkat °°, 4890 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, draki je napisao: Bog te vidio, ljudi moji sta je ovo... https://www.kurir.rs/crna-hronika/3037967/stravicna-nesreca-u-sidu-nastradao-mladi-motociklista-20-njegov-suvozac-17-u-teskom-stanju Pa nije ni pocela sezona a vec ovakve vijesti... zar mora svake godine da bude isto!!!! Na rodjendan,otac mu vozi motor Zoki Pejic verujem da ga znaju ljudi odavde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano April 26, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ostavio sam podugačak komentar pod imenom 'vozač motornog vozila'... Primećujem da (ponovo) kad dam negativnu ocenu, stranica se sama osveži i smanji ocenu, kao da nisam kliknuo na minus... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzaKrompira 12 Napisano April 26, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd/Leskovac Motocikl: Beverly 500 & Dzak Krompira na TDM-u 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, draki je napisao: Bog te vidio, ljudi moji sta je ovo... https://www.kurir.rs/crna-hronika/3037967/stravicna-nesreca-u-sidu-nastradao-mladi-motociklista-20-njegov-suvozac-17-u-teskom-stanju Pa nije ni pocela sezona a vec ovakve vijesti... zar mora svake godine da bude isto!!!! Jeza... Cini mi se u poslednjih nekih 24h, 4 nesrece sa tri smrtna ishoda. Sta je ovo ljudi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano April 26, 2018 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno lepo vreme, početak sezone, svi učesnici nenaviknuti na motore, brzina, malo alkohola... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 26, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Da li se zna ko je motociklista koji je poginuo u Kumodražu (Vojvode Stepe i ul Ruža) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 26, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Uh sad mi javila ćerka. U Kumodražu je poginuo Dule Tatu, poznati tatu majstor, Duško Živojinović (tatoo artist) studio, moj prijatelj i mnogo dobar momak. Počeo je da vozi motore pre desetak godina. Nas par je išlo sa njim da kupi motor. Iza sebe je ostavio sina. Jedan od cenjenijih tatoo majstora u Evropi. Pre par dana je bio u Štutgartu sa svojim radovima. Saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 26, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Poginuo je na dvadeset metara od ulazne kapije u svoje dvorište. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 26, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 26, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan kako sam čuo, na raskrsnici ul. Ruža i Vojvode Stepe, pokušao je da izbegne neku devojku koja je išla kolovozom, zakačio ivičnjak, izgubio kontrolu i udario u banderu. Tragedija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1610 Napisano April 26, 2018 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...