Krmco 2676 Napisano April 25, 2018 Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam prošao prema obrenovcu.Šleper se preprečio preko trake,i motor ispod točkova prikolice.Čini mi se da je GS,u tom trenutku je stigla hitna pomoć.Deluje mi kao da je motor goreo. Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano April 25, 2018 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da je sve u redu. https://www.blic.rs/vesti/beograd/udes-na-obrenovackom-putu-nakon-sudara-sa-kamionom-povreden-motociklista/b5rqyfk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano April 25, 2018 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jel' to preko duple pune? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 25, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Deluje da je šleper pravio polukružno, il skretao levo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano April 26, 2018 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Decko je veterinar iz Obrenovca. Vujin se preziva. Vozio je yamahu teneru...stari motor cini mi se. Uglavnom na intrnzivnoj nezi je polomio ruke noge karlicu...Sent from my LEX626 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...