malucko 79 Napisano April 24, 2018 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT09 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Kupio bih naked motor do 2,000 evra da je oko 600 kubika, 100 konja. U sustini trazim Horneta medjutim nikako nisam siguran jer par njih koji sam pogledao su bili u katastrofalnom stanju pa sam postao sumnjicav i nepoverljiv prema ljudima i sada trazim ovde na forumu ako neko prodaje ili zna nekoga ko prodaje Isto tako spreman sam na sugestije neke druge marke, modela. Ne razumem se nesto preterano i vecinu iskustva mi cini "jedan" krug na hornetu Iskreno samo znam da volim naked motore a nazalost taj budzet mi je takav kakav je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan - Dex 32 Napisano April 25, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Druže ćao Na prodaju je Suzuki GFS 600 Bandit 1996 godište. cena 1700 Eura. Vršac Uz motor nudim nosače kofera i kofere za iste pare. Ukoliko si zainteresovan 064 153 40 57 Dragan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano April 30, 2018 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan imam fazera 600 baš ono što tebi treba stanje besprekorno svaka moguća garancija motor koji u životu nije prešao 7000 obrtaja ja ga vozim a meni je 63god 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 30, 2018 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Uvek kad cujem vozio/vozila starija osoba setim se ove reklame.... 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1868 Napisano April 30, 2018 Drug član, 2864 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ima ja Fazera malo jači i malo skuplji vozila dva matorca jedan u italiji i jedan ovde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Maj 4, 2018 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan PRODAT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Maj 4, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Bandit svakako ulazi u uzi izbor ako si vec nameracio na nesto kao Hornet. Kawa ZR7 ti je recimo isto ni tamo ni ovamo. Da si se ranije javio, @zlig0r prodao bombona sredjenog Bandita za male novce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Maj 4, 2018 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan @maluckoDa li si nešto gledao, merkao, pazario? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Maj 4, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam glup, sad videh u drugom oglasu da je @malucko pazario Fazera od @radeyamaha. Lepo ocuvan motor, svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Maj 4, 2018 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Odlično!Rade je gore napisao da je prodat, samo me reče da je otišlo u ruke kod@malucko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malucko 79 Napisano Maj 9, 2018 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT09 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Nije nista jos otislo u ruke @malucko .Bio sam i pogledao dva horneta do sada i jednog bandita i planiram da uzmem nesto ako ne od ta 3 motora koje sam pogledao do kraja ovog ili sledeceg meseca, onda sigurno vec nesto u toj klasi (zaljubio sam se ). Recimo da mi u auto skoli prave probleme sa datumom polaganja ("leto, ceka se po mesec dana"), a imam problem da donesem kuci motor pre dozvole , jer bih ziveo na njemu u tom slucaju .@radeyamaha Hvala puno na ponudi fazera, prelep motor i cesitam na prodaji @Dragan - Dex Prelepi Bandit, nadam se necemu novijem od 1996 (mada tvoj motor deluje ocuvanije od nekih 2005 ) i iskreno pokusavam da nadjem neki motorim ovde "blizu" Beograda da kad vodim nekoga ko bi pogledao motor samnom da ga ne cimam da mora da uzima "bolovanje" @Rik Rekoh gore, i dalje u potrazi, pokusava sve da me natera da ne kupim motor al nedam se @Momentum da videh i par ZR7 na oglasima, jedna auto skola ovde u BGu ima taj motor kao skolski i malo me nervirao, bio mi previsok ali sam cuo da se moze spustiti toliko minimalno koliko je meni i potrebno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...