Jump to content

Moto Zajednica

malucko

Članovi
  • Broj tema i poruka

    20
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Yamaha MT09 2023

Poslednji posetioci profila

525 profile views

malucko's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

23

Reputacija u zajednici

  1. Prelepog li sedista, znam da si pisao da si dodavao slojeve itd, ali nisam video dal si spomenuo Gel dal si dodao i inace imas li iskustva sa tom cudnom smesom?
  2. Eh pa dosao i taj dan. Pre par dana, stigao motor, registrovan, red na NBG neshvatljiv za registraciju ali nema veze. Prvi utisci, meni preudobno i lagano za voznju. Mozda malo i "pliva" po krivinama ali treba ga nastelovati. Odradih provere, ulje mi zuto skoro pa novo, ima neke stvari za odraditi sad za sezonu ali sve u svemu dobra kupovina. Sto se tice voznje, najveca zamerka a to videh i kod @N.F.S., Ubi vetar, dakle glava me boli posle svake voznje, onaj vetrobran kao da je napravljen da gura sav vazduh od vrata. Iskreno nikad gori dozivljaj... Morace da se ide kod Ivana, planiram u narednih 10tak dana, @N.F.S. moramo se cuti da vidim sta si ti zamislio, moracu i ja nesto tako. E i da nesto sto nisam ni video prilikom kupovine je kolicina opreme sa kojom je dosao motor, od brendiranih side kofera pa sve do USB punjaca, Xenona, grejaca rucki, stitnika za vazduh, itd, itd... Voleo bih takodje da japanci pogledaju ovaj centralni stender jer nikada nisam probao laksi. Secam se na suzukiju iskilavim se ziv dok ga dignem. Snaga... meni bar je mnogo cudan osecaj kad vozim 170 i okrenem rucicu on opet krene da jako ubrzava. Nekako valjda motore koje sam vozio su uglavnom bili naked pa nisam ni pokusavao neke te brzine ali da, brzina stvarno zapanjujuce, mnogo me podseca na MT09 koliko je zivahan u manjim brzinama. @N.F.S. mislim da si negde stavljao distancere za korman, i cini mi se da ce i meni prijati malo pozadi da ih poteram, aj ako dozvoli vreme da svratim do tebe da proverim kako se sedi na tvojoj azdaji pa mozda da isto i ja uradim? Planiram da radim svasta nesto, ali kao sto rekoh prvo vizir. Poceo sam da sumnjam da mi kaciga ne valja (AGV k6) posle prve duze voznje (Beograd > Sabac > Ruma > Novi Sad > Beograd). Finalni utisak, za ovaj novac ja stvarno ne znam bolji motor za nekog ko voli da vozi duze voznje sa suvozacem. Probao sam sve od Vstroma do starijih GSova, Cak i neke od ovih novijih kineza. Moj utisak je da do 5k nisam bolje probao. Da, jos jedna zamerka, probao sam bolje menjace, nije nista strasno ali i dalje se secam lepote hondinog saltovanja
  3. Dogovoreno, samo da prvo dodje masina i da je registrujem Inace evo vec primetih jednu cudnu stvar, nema delova za triumpha skoro uopste. Gde narucujete roll barove ljudi?
  4. Mora da padne neki poklon. Svidja se meni odavno sve sa tri cilindra, linearna snaga i ima ponesto na svim obrtajima. Hteo sam ja da vas cimam da pogledate motor ali bilo mi glupo, ne znamo se ipak.
  5. Moracu da prekontrolisem te stvari. Vozih: Horneta 600 Vstroma 650 Fazera 600 Mt09 Zaljubio sam se u tri cilindra posle ovog poslednjeg! Meni trenutno nema bolje, nije zvuk kao kod nekih drugih konfiguracija ali moze i to da se donekle sredi.
  6. i flajku rakije ili pak Dzina sad kad se vec ovo vozi
  7. Ma procicu ja blizu tebe prvom prilikom da popricamo malo i da pogledas motor, one tvoje spotlights sto si stavio sanjam vec 2 noci . Moracu malo da se edukujem to za mape
  8. @N.F.S. me svojski zeznuo sa ovom temom i evo da se pohvalim, danas pazario. Sinoc izasao na oglasima a danas vec resen. Dolazi do kraja nedelje kod mene pa da vidimo od cega je pravljen taj Triumph. @N.F.S. i dalje ne odustajem da mozda pazarim i tvog pa da testiram kako izgleda Nesa customs. Okaci ovde kad uradis sediste, moram da probam, bitno mi je za suvozaca da bude kako treba da ne bi prao sudove kad god se vratimo iz voznje nedeljama. Kratki opis: 41,000km, 2011 godiste, od opreme grejaci, stitnici ovi za ruke, ABS naravno, indikator saltaca brzine, orginalni triumphovi koferi i to mu je valjda to. E i da jedan savet za sve, pogledajte par komada jer se za razliku od ova dva u batajnici i ovog drugog u paracinu ne cuje lanac ni "kliktanje" iz motora.
  9. Ovo izgleda prelepo, kao marakana svetli! Jedino sto me odbacuje od tog u paracinu je jer nema ABS. Nije mala stvar.
  10. Da iskoristim ovu temu i ne pokrecem novu. Ima li neko ideje makar i okvirno koliko bi moglo kostati delovi i ruke za zamenu faznog lanca i spanera za Tigra? Pravim neku racunicu
  11. Pozdrav Neso, hvala puno na temi. Kao za inat vec par dana gledam da uzmem tigra 1050. Dal ste ti i Mare imali neku drugu pratilju koju trea uzeti, spasili ste me odlaska u paracin za vikend.
  12. Ljudi, ima neko informaciju kolika je maksimalna nosivost horneta? Konkretno 2000 modela.
  13. Sve preporuke, Izasli u susret da moju debelu guzicu smeste u jaknu maksimalno, naravno i kupio je. Krajnje profesionalni i strpljivi!
  14. Jasno sve, gledah ram i varove oko kormana kada sam kupovao motor i izgleda mi sve pravo i varovi fabricki, malo se razumem u farove i uporedio sam ih sa drugima na ostatku motora i izgledaju mi isto. Sad kad si mi spomenuo da ti izgleda padano/udarano i to vise puta zabrinuh se jer sam kako sam ga kupio odveo kod majstora da bas proveri te stvari i promeni mi ulje filtere i nije spomenuo nista vezano za to... Mislim da cu morati opet na razgovor sa doticnim. A za elektriku i to dal cu ja da radim, nema sanse, zato i pitah za nekog majstora u tom komentaru da mi se preporuci koji bi bio dovoljno strpljiv da razveze tu zbrku. Hvala na odgovoru svakako
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja