Guest gordanmg Napisano April 24, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Pisem u " motoristi na drumu" nadajuci se da ce ljudi preziveti strasne povrede nastale prilikom sudara motocikla i automobila. Danas strahovit udes motocikla Kawasaki 500 i automobila u Sapcu gde je dvoje mladih ljudi tesko povredjeno. Muz i zena po prici ocevidaca je islo ulicom s pravom prvenstva od autobuske stanice prema naselju Letnjikovac i izleteo im je covek ca automobilom i presekao put!!! Dalja objasnjenja nisu potrebna posto oboje nisu imali kacige niti zastitnu opremu. Brzina je bila malo veca i onda mozete zamisliti tu situaciju i tezinu udesa, znaci kao da su udarili u zid. Motor se bukvalno raspao tj kao da je ispao iz prese. Ovom prilikom se molim da prezive a VAS sve molim da procitate sta pise ispod mog avatara. Boze pomozi im!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano April 24, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna napomena, motor su kupili sinoc i bukvano im je to bila neka prva voznja i nadam se ne zadnja!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 24, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan uh,,,jos bez opreme....samo nek ljudi prezive.....nadam se da ce im biti dobro..... uh i ti automobilisti sto nas presecaju,,kao da ne postojimo,kao da nemamo pravo da budemo na drumu... samo da im bude ok,sve ostalo je nevazno.............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 24, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan samo da im bude ok,sve ostalo je nevazno.............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano April 24, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan strasno ljudi vozite oprezno. mnogo ljudi je stradalo zbog tudje gluposti a neki sbog svoje zato oprez :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano April 24, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Posle ovakvih vesti skoro svaki dan covek ostane skoro bez teksta.Zelim im brzo ozdravljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 24, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8592 Napisano April 24, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan video sam fotku u drugoj temi. Raznet GPZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano April 24, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Motor rasturen. Oni bez opreme. Oni mladi. Samo se nadam da ce preziveti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano April 24, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Prema zadnjim informacijama vozac je prebacen u BGD u urgentni i u dosta teskom stanju dok je supruga ostala u Sabackoj bolnici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 24, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Gordane hvala za dalje informacije. One slike su uzas. Bas mi je zao to dvoje mladih. Hebeni prvi dan na motoru. To sam mogao biti i ja sa svojom damicom. Daj boze da budu ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 24, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam video slike na drugoj temi... Kad sam video onu krv i patiku... pozlilo mi je... Ljudi nek vam je sam BOG u pomoci!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano April 24, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan zena je operisana i izvadjena joj je slezina ocekujemo brz oporavak. a sto se tice vozaca mozak mu je bukvalno mrtav jer mu je pukla lobanja nije davao znake zivota i obe nogu su mu polomnjene sad su mi rekli u hitnoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano April 26, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Prema nepotvrdjenim informacijama vozac motocikla je preminuo juce u BGD-u dok mu je supruga van zivotne opasnosti, izvadjena joj je slezina, sanirali su povredu bubrega i ima prelom noge. Zao mi je sto ova tema mora preci u crnu hroniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 26, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan uh,,nek mu je laka crna zemlja :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2745 Napisano April 26, 2008 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan u jbmt. kad ovako nesto procitam ... :o Samo se nadam da ce preziveti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano April 27, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je totalni uzas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano April 27, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce, nek mu je laka crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...