severian 17710 Napisano Jun 8, 2018 Integrisan, 8371 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni deluje da uspeva. Prijatno sam iznenađen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14880 Napisano Jun 8, 2018 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, hard_rock je napisao: Ilok? Tovarnik 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 8, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, Momentum said: Polako @hard_rock Nema sta polako, ukljucili su ih posle. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 8, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, Momentum said: Ucitavaju se kamere, samo jako sporo. Cini mi se da svi zele da pogledaju i da je streaming server prebukiran Moze biti , ako je tako, izvinjavam se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 8, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, milos-v said: Gospodin "viri mu pertla" i informer Ne dao bog da budes lep kao Vucicevic. Najveca kletva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 529 Napisano Jun 8, 2018 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.danas.rs/ekonomija/protest-protiv-poskupljenja-goriva-video/ Snimak sa Slavije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 8, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22366 Napisano Jun 8, 2018 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kg blokiran na vise mesta, ja sam na kruznom toku bio... Kolege sa foruma takodje 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jun 8, 2018 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Пу је*ем ти државу да ти је*ем и власт малоумну.Не знају зарадити паре на други начин па само дижи акцизе. Пад светске цене нафте, само у Србији гориво поскупљује.Поклањају фабрике, постројења, земљишта, фарме, задруге, плаћају стране инвеститоре да запосле шаку јада радника којима ће плаћати минималац... А буџет пуне из 100% акциза, казни и којекаквих измишљених такси... Пу све вам је*ем неспособно...Svaka ti dalaSuper tenera je najbolji motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 8, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, N.F.S. je napisao: Kg blokiran na vise mesta, ja sam na kruznom toku bio... Kolege sa foruma takodje Gde je sve bila blokada u KG-u? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22366 Napisano Jun 8, 2018 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kod velikog parka su motorima blokirali i gore u Stanovu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 8, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Dva od četiri ulaza u grad. Super. Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 8, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Eh da smo ovakvi cesce gde bi nam kraj bio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 8, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jun 8, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je bilo vrlo uspešno, poslata je poruka. Kad je počelo na Slaviji, bilo je 3-4 automobila i 2 motora, pa su čak i pešaci zgazili na kolovoz da malo pomognu. Posle su došla i ostala vozila i cela Slavija je bila blokirana. Žao mi je ljudi iz gradskog prevoza koji su morali da pešače, ali verujem da i oni razumeju da je to čak i za njihovo dobro - cena goriva utiče na sve ostale cene. Čak su mi neki drugari rekli nešto kao "Vrućina je sad da se ja tu cimam po blokadama, ali ako uspete da snizite cenu goriva reći ću vam hvala." Takvi dopuštaju i da na izborima drugi donose odluku umesto njih, zato smo tu gde jesmo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 8, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedina prava stvar - poljoprivrednom mehanizacijom izaći na ulice i puteve Sent from my EVA-L09 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22366 Napisano Jun 8, 2018 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Šumadinac je napisao: Dva od četiri ulaza u grad. Super. Hvala! Javljaju mi prijatelji upravo, u Kg je sve stajalo... Bulevar kraljice Marije, Mala Vaga, Stanovo, Grošnica, kod Zvezde...:D 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 8, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, N.F.S. je napisao: Javljaju mi prijatelji upravo, u Kg je sve stajalo... Bulevar kraljice Marije, Mala Vaga, Stanovo, Grošnica, kod Zvezde...:D Zna se gde je prava prestonica Srbije. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 8, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Beograd po meni zakazao. Sreca tu su drugi gradovi da osvetlaju obraz kao i obicno.Slažem se. Treba policiji prepustiti blokadu Beograda. Prošlog vikenda je samo Cvijićeva bila prohodna kada je bila parada i gumeni čamac u fontani. To su profesionalci... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 8, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Може да прећути у медијима једну блокаду Србије, ако се акција настави мораће и он проговорити! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 8, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Da li se gorivo subvencionise poljoprivrednicima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 8, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 8, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Cak su i to prestali.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 8, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Da li se gorivo subvencionise poljoprivrednicima? Нис даје неке попусте на агро картицу (пољопривредно газдинство)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jun 8, 2018 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Gospodin "viri mu pertla" i informer Ajme retarda , cuj nasilnici. HaHaHaHaHa idem sad tamo da pljujem po debilu Za kragujevac svaka cast. Ja sam bio na slaviji. Cujem da je bilo i na drugim mestima blokada ali ne znam nista o tome. Ja krenuo u 17.10 od vuka, imao montazu tamo, gledam svi voze i nista ne stoji. Gledam i ne verujem kolika su stoka. Idem u pravcu slavije i razmisljam ako i tamo nema nista e onda smo stvarno stoka. I treba da nas jebu. A iskreno nadao sam se vecoj guzvi. Izgleda se mnogi kao i uvek vodili tim “ bez mene nece nista da propadne, doci ce drugi tako da ja i nisam vazan” i dok se tako vodimo onaj picousti jebe i ne vadi Jel ovaj narod retardiran , glup ili se boji necega, ne razumem... rece mi jutros jedan mentol u pokretu “ znas panduri ce da snime tablice a posle salju kazne na kucnu adresu” Smejem se pola dana idiotu. Meni je u vecini slucajeva gorivo 55-60ct ali me nervira kad u mnogo boljoj drzavi sa mnogo boljim standardom i zaradom jeftinije gorivo nego u srbiji. A narod- eto videli smo danas ... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...