djole majstor 10 Napisano April 15, 2018 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari !!! Interesuje me kakva su vasa iskustva sa Yamahom XTX660 i KTM-om LC4 640 mane, prednosti, odrzavanje, potrosnja, kako idu, koji se bolje pokazao. Znam da ktm ima koji konj vise i da je nesto laksi, ali sam cuo da je yamaha udobnija i manji potrosac . Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano April 15, 2018 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti reći za xtx jer sam ga imao.Lak za vožnju,jednostavan za održavanje ne kvari se.Odličan motor nećeš pogrešiti ako ga uzmeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano April 15, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan xtx bolja je yamaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 10 Napisano April 15, 2018 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima drugari pa i ja bih rekao cini mi se da yamaha ima direktno ubrizgavanje (fuel injection) nema karburator tako da sigurno manje trosi i dosta dobro ubrzava, a i udobnija je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano April 15, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako trazis jeftiniji za odrzavanje onda Yam. Ako trazis laksi motor, sa boljim vesanjem i upravljanjem i motorom koji ti bezi iz ruku pri ubrzavanju onda KTM. Zavisi sta tebi treba i sta si mozes priustiti po kojoj ceni. Najbolje da probas oba pa da doneses svoj sud. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano April 15, 2018 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan KTM će da ti na lice stavi oooogroman kez, yamaha dosta manji, ali će ti duže potrajati na licu. Pa ko šta voli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 10 Napisano April 27, 2018 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Probacu oba i videti yamaha je sigurno udobnija i dugotrajnija, a ktm zabavniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...