soony 217 Napisano April 10, 2018 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, Ekipa od cetvoro motorista se sprema na put od Dubaija do Beograda, septembra 2018. Svi saveti, sugestije, pitanja i zapitkivanja su dobro-dosla ! Sutra kacim malo vise detalja i okvirnu rutu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 10, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja da pocnem: a kako cete i cime DO Dubai-a ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano April 11, 2018 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno avionom, motori su u Dubaiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 11, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je interesantno. Ljudi obicno krenu odavde motorima, pa dokle stignu, a vrate ih eventualno vrodom/avionom/vozom. Ovde je obrnuto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milx 129 Napisano April 11, 2018 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo! Mozda ljudi rade u Dubaiju pa dolaze kuci motorima. Sticajem okolnosti prosle godine bio sam u UAE i imam par drugara koji tamo zive, rade i voze motore. Oni obicno voze prema Omanu (Muskat) i to je dosadan put kroz pustinju sa cestim nanosima peska po njemu. Letnje mesece motore voze samo nocu, pakleno je preko dana, temperature idu preko 50 stepeni, dok je zimi oko 20-30 stepeni...taman za motor! Predpostavljam da ce ici prvo trajektom preko Persijskog zaliva do juga Irana pa Turska itd...ukupna ruta blizu 5000km. SRECNOOO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6011 Napisano April 11, 2018 Drug član, 4119 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo će bit, garant!Vozim motor a nisam bajker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bato ADV 409 Napisano April 11, 2018 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Volio bih da cujem plan.. Ja sam razmatrao opciju da odem do tamo i nazad.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Krle 29 Napisano April 13, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo zanimljivo. Nadam se da će to propratiti i neki putopis sa sve pripremama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano April 16, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan @soony Od sutra prodjose 7 dana. Hajde malo, koji vam je plan? S koju stranu ce da napadate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Jun 3, 2018 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja se izvinjavam , totalno sam smetnuo s uma da sam postavio temu . Imamo tamo jednog drugara na privremenom radu a mi ostali dolecemo avionima. Za sad je preciziran datum polaska za 4 semptembar i proverene su papiroloske zavrzlame oko dobijanja karneta i viza za Azarbejdzan. Motori ako ne budemo u mogucnosti da registrujemo u Srbiji bice vraceni za UAE ili rastavljeni u delove Jos nam je pod znakom pitanja marsuta ali okvirno , Dubai - Badar Abbas - Darab - Fasa - Shiaz - Isfahan - Tehran - ( Azarbejdzan ) Baku - Tbilisi - Batumi i onda trajekt do Moldavije :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Jun 3, 2018 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.google.com/maps?saddr=Bandar+Abbas&daddr=Shiraz+to:Persepolis+to:Tehran+Province+to:Baku+to:Tbilisi+to:Batumi&geocode=FXXIngEdlY9aAyn7G2GfEdT5PjFFdcO2f6bBhQ%3D%3D;FdeIwwEdEl0iAynj8oWMDA2yPzH2TGvvilsMbQ%3D%3D;FaPHyAEdrQ8nAyltrfBcX-OtPzHuz5dpxz42Ag%3D%3D;FSkeIQIdlQUQAyl_lSz1hAGOPzHQ6iG8dCazVQ%3D%3D;Fa2YaAIdVOn4Ain5HCHWa30wQDFrbOV6Xms_NA%3D%3D;FcGFfAId2AGsAilrYk_m1wxEQDGjblfi7YTQYQ%3D%3D;FXIFewIdiVN7Aikh0qJOMIZnQDFnqS7hqVMweg%3D%3D&dirflg=d&shorturl=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13957 Napisano Jun 3, 2018 moto merkat °°, 4873 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako Vam trebaju detaljnije informacije kontaktiraj ovog momka,prosle godine su prosli tuda,ugostili ih u Šidu,odlicna ekipa. https://m.facebook.com/ayoub.jaber.792 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Jun 3, 2018 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan super, hvala puno na kontaktu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4744 Napisano Jun 4, 2018 Ne silazi, 5545 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel ste proverili da li ide taj trajekt do Moldavije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...