Markone88 4830 Napisano April 9, 2018 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, Prodajem svoju Yamahu, vodi se na mene, i registrovana je pre par dana (u Beogradu). Ja sam drugi vlasnik motora. Motor je 2005 godiste, ali po recima prvog vlasnika prvu registraciju je imao 2009 godine, kada je kupljen nov. Kilometraza je na satu 50 500 km, ali po recima prvog vlasnika prava kilometraza je 29500 km, jer je prilikom kupovine, motor namotan na 21 000 km zbog dogovora oko cene. Meni je moj majstor licno rekao da je motor ocuvan i da radi kao da je presao 15 000 km, a sto se kupaca tice mozete proveriti sta god zelite. Motor je odrzavan u Yamahi u Beogradu kod prvog vlasnika, a ja sam mu za sada samo ocistio i podmazao lanac i promenio ulje i filtere kod svog majstora. Stanje motora perfektno, nema nikakvih ulaganja, redovno menjano ulje i filteri, ciscen i podmazivan lanac.Ispod sedista ima svoj original alat, sve na motoru je fabricko, nikad nije oboren niti je padano sa njega.Motor je u garazi ispod cirade i kod mene i kod prethodnog vlasnika je bio.Motor je uglavnom vozen na otvorenom putu (od dokumenata mi je prvi vlasnik prilozio nekoliko zelenih kartona za bosnu i makedoniju sto je kupovao tokom godina, i pokazao mi dosta slika gde je sve sa njim bio, a covek inace nije iz BG nego iz Novih Banovaca). Ulozeno u motor u skorije vreme:Puig vizir (150 evra)Givi kofer i nosac kofera (250 evra)Alu slideri (80 evra)Uradjeno udobno kozno sediste (200 evra)Nove Michelin gume, pre 2 meseca stavljene (250 evra)Razlog prodaje je kupovina drugog gabaritnijeg motora (moze zamena za Suzuki Bandit 600 ili Yamahu TDM 900 ili tome slicno). cena 3500 evra telefon 062 92 115 82 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano April 9, 2018 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan ako mogu administratori da prebace ovaj post u prodajem grupu, ja nisam znao kako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano April 9, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Znao si, samo nemas dovoljno postova.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3100 Napisano April 9, 2018 Drug član, 1061 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Gdje si našao Mišelinke za 500 e ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano April 9, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to za 2 para guma? nesto tu nije u redu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 9, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Par ljetnih par zimskih... pogriješio čovjek, kao i sa podforumom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano April 9, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Doci ce moja dva manguta da ga kibicuju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano April 9, 2018 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Momentum said: Znao si, samo nemas dovoljno postova.... nisam znao, tek sam kasnije to uvideo, i poslao sam poruku administratorima, da uklone post ako treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano April 9, 2018 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Momentum said: Jel to za 2 para guma? nesto tu nije u redu 30 000 din, 250 evra, greska u kucanju, na telefonu sam pisao tekst Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano April 9, 2018 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, SlobodanR1 said: Gdje si našao Mišelinke za 500 e ? 30 000 din, 250 evra, greska u kucanju, na telefonu sam pisao tekst 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano April 11, 2018 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan spustam cenu na 3400 evra, nasao sam TDM-a pa zato. pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano April 14, 2018 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...