Kristijan333 0 Napisano April 6, 2018 U prolazu, 2 postova Motocikl: Suzuki DR-Z 400E Prijavi odgovor kao problematičan Pre izvesnog vremena, kupio sam motor Suzuki DRZ 400E, i ubrzo nakon kupovine, pojavio se jedan kvar za koji ne znam sta bi mogo biti uzrok, pa sam hteo da vas pitam, mozda neko od vas zna. Pre kupovine motora, kada sam ga probao, motor je isao i ubrzavao izuzetno brzo, bas kao sto pristaje ovoj kubikazi. Medjutim, svake naredne voznje motor je isao i ubrzavao sve sporije i sporije. Sada sam dosao do te tacke da u 5. brzini, pod punim gasom ide samo 80-90 km/h. I pored toga, izlazi plavi dim iz auspuha, ali samo kad mu dam malo veci gas. Pretpostavljam da su karike, ali mozda moze biti i nesto drugo, pa vas zato i pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano April 6, 2018 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Otvori motor i sve ces videti, jer drugacije niko ne moze da da dijagnozu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...