Mire019 446 Napisano April 4, 2018 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari, raspao mi se jedan iglicasti lezaj izmedju amortizera i zadnje viljuske, a ni drugi nije u dobrom stanju Jel zna neko gde mogu da nadjem kod nas? Zvao sam Optimu u NS, kazu nisu standardni, nema ih na stanju, procedura da se poruci... Oznake su BKM2030JUU i HKM1726JUU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8481 Napisano April 4, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3189 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan http://astrid.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano April 4, 2018 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega, odmah zovem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano April 4, 2018 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Imaju 2030, taj sam porucio, 1726 trazim dalje, ako neko zna gde ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano April 4, 2018 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas tako nesto izgleda da ne postoji. Nasao sam u Madjarskoj, pa ako neko od kolega ima varijantu da mi to uzme bio bih vrlo zahvalan http://rolling.hu/search/BHKM+1726+JUU+KOYO.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6604 Napisano April 5, 2018 Ne silazi, 6527 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zašto mora da bude Koyo? Po dimenziji možda može da bude od nekog drugog proizvodjača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano April 6, 2018 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Trazio sam i po dimenziji, svuda mi kazu da nema, pitaju jel namenski posto je vanserijska dimenzija. Nasao sam ceo zglob sa sve lagerima, cekam da mi stigne i nadam se da je u dobrom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano April 6, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tražio ležajeve zadnje viljuške za mog kineza i jedva sam našao u VTL u Zemunu. U Astridu nisu imali. Čaure su tek misaona imenica. Na kraju sam morao da ih pravim kod strugara. Jedan igličasti u menjaču je specifičan, namenski i našao sam ga tek u CMSNL katalogu, upoređujući slike i dimenzije. Cena paprena. Srećom, ne treba mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano April 6, 2018 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Ako budem morao ipak da repariram moj deo, za caure cu verovatno traziti neki bolcni pribliznih dimenzija, ili sa nekog OEM sajta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano April 9, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Moje čaure su napravljene od klipa amortizera za auto. Spoljna dimenzija identična, spoljna termička/hemijska obrada odgovarajuća, unutrašnja se malo dotera na strugu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...