jander 4 Napisano April 1, 2018 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih gume DIABLO SUPERCORSA komplet ali nemogu da nadjem trenutno u Srbiji. Ako neko zna gde ima bio bih zahvalan da me uputi. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano April 2, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je nemacki sajt, ali imaju prodavnicu i u austriji, ja sam kupio gume preko njih: https://www.oponeo.de/pneu-moto/pirelli-diablo-supercorsa-sp-190-50zr17-73-w-hinten-tl-m-c-v2#186540860 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_suzuki 0 Napisano April 2, 2018 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan A u kom gradu se nalazi ova prodavnica u Austriji ? Ovde mi guma 50e jeftinija nego kod nas ?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jander 4 Napisano April 2, 2018 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala JankeIa, kao sto rece Nikola dosta su jeftinije nego kod nas. Barem ja kad sam uzimao prosle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13921 Napisano April 3, 2018 Ne silazi, 6034 postova Prijavi odgovor kao problematičan A koje hoces sp ili sc i kod nas imas razliku u ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jander 4 Napisano April 4, 2018 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan pa SP ali nemogu da nadjem trenutno nikog da ih prodaje u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...