taso 0 Napisano Mart 31, 2018 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan poz novi sam na forumu pa vas sviju iskreno pozdravljam.Imam skuter zip r3i 4 taktni.moj problem je u spajanju cdi.Orginalni cdi ima 5 zica a ovaj sto sam dobio od prijatelja ima 6 4+2.sad me zanima koja kako treba spojiti zice.Boje zica na skuteru su CRNO BJELA¸¸¸¸¸¸ ZELENA. ZUTO CRNA. PLAVO BIJELA. CRNO CRVENA. Na skuteru sam pogledao crno bijela ide iz brave. zuto crna iz bombine. plavo bijela iz pik upa. crno crvena iz namotaja a zelena je masa.Kako ovo povezati.HVALA unaprijed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano April 1, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Imaš na internetu gomilu slika...ali ti preporučujem da nadješ originalnu stvar. To ne sme da košta više od 2000 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...