custom bob 0 Napisano Mart 31, 2018 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan naime cuo sam sve i svasta o doticnom ali ako ima neko pomenuti motor,nek podeli iskustva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 801 Napisano Mart 31, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Floradesign je bio nekad aktivan član foruma. Mislim da je pisao i ovdje i na čoperaškom forumu o tom motoru, preradi i problemima koje je imao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamiroslav 149 Napisano Maj 22, 2020 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim taj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Maj 22, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Lep čoper. Vozi ga moj prvi komšija, kuća pored mene. I to baš dugo on ima taj motor, 10-ak godina. Koliko sam upućen, agregat je od Suzuki ja SV 650. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 801 Napisano Maj 24, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @WoodyRider agregat je kopija Suzukijevog agregata. Ne pašu mu dijelovi sa Suzukija, vodena pumpa npr... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladakweek 1 Napisano Avgust 12 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Imam aquilu 650 vec 6 god i cenim da je vrlo pouzdan i dobar motor. Problem mogu biti delovi kojih kod nas nema ali sam malo istrazivanja i merenja pasu delovi od raznih Suzukija... Ja problema nisam imao ali sam imao udes pa tako znam za probleme sa delovima. Vozim uglavnom par puta godisnje duze ture oko 1500-2000km, ostalo je po lokalu ali nemam obivaj da palim motor za manje od 100km dnevno. Da li se jos uvek vozi kod nas jer sam samo na oglasima video par komada uvezenih... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...